Umbraco CMS. Vi kan hjælpe!

Pentia er Umbraco Gold Partner.

Umbraco CMS, Umbraco Cloud eller lækre Umbraco-hjemmesider? Som Umbraco Gold Partner står Pentia klar til at hjælpe dig.   


Har du brug for hjælp til Umbraco CMS, Umbraco 8 eller Umbraco SEO, så står vi klar. Vi har gjort det utallige gange før og har en effektiv og sikker metode, så du kommer sikkert og hurtigt i mål - til tiden, til prisen.

Er du tilfreds med din nuværende Umbraco-partner? Er de fx dygtige nok til at binde dit digitale økolandskab sammen, så det i højere grad understøtter dine forretningsmål og digitale ambitioner? Pentia kan være den Umbraco-partner, du er på udkig efter. 

Pentia er Umbraco Gold Partner


Pentia er specialister i Umbraco og har hjulpet mange virksomheder i mål med flotte, brugervenlige Umbraco-websites. Vi kan skabe den flotte Umbraco-løsning, du drømmer om. Har du store ambitioner om digitale løsninger, der skaber resultater, så er vi den rigtige Umbraco-leverandør. Fagligt hører Pentia til toppen af Umbraco-pyramiden i forhold til faglighed og resultater, da vi er Umbraco Gold Partner.

Vi kan også hjælpe med digital innovation og digital forretningsudvikling, der tager udgangspunkt i Umbraco.

Hvorfor Umbraco?


Umbraco er en af de mest populære .NET CMS-platforme i verden og er baseret på open source. Det betyder, at du ikke betaler licens, men til gengæld er Umbracos kildekoder åbne. Umbraco har et meget stort og aktivt community af udviklere, som løser både små og store problemer hurtigt og effektivt. Umbraco er desuden cloud-baseret.

Vil du gerne vide mere om fordele og ulemper ved Umbraco, så læs mere i vores Umbraco guide.

Er du på udkig efter en flot og brugervenlig Umbraco-hjemmeside, så kan Pentia hjælpe dig i mål.

Pentia kan hjælpe din virksomhed med Umbraco:  

  • Digital forrretningsudvikling på Umbraco
  • Umbraco-hjemmeside
  • Umbraco Sundhedstjek
  • Umbraco 8
  • Umbraco cloud
  • Alle former for Umbraco-udvikling 
  • Digitale økosystemer og integration
  • Umbraco SEO
  • Umbraco CMS

Vi har skabt Umbraco-hjemmesider for en lang række kunder, så lad os tale om, hvad vi kan skabe af resultater for dig. Læs mere om Pentia og Umbraco

Pentia har også stor erfaring med andre CMS-systemer og platforme. Læs mere om Sitecore udvikling og Salesforce.