Sitecore! Skal vi hjælpe dig?

Udvikling på Sitecore. Fra tung integration til opgradering. Vi kan håndtere alt.

Sitecore CMS, Sitecore udvikling eller komplekse Sitecore-integrationer? Pentia er skandinaviens stærkeste Sitecore partner og et sikkert valg inden for alle former for Sitecore-udvikling.


Har du brug for hjælp til opgradering til fx Sitecore 9.1, Sitecore 9.2 eller den kommende version Sitecore 10, så kan vi hjælpe dig. Vi har gjort det utallige gange før og har en effektiv og sikker metode, så du kommer sikkert og hurtigt i mål med din opgradering.

Kan du stole på din nuværende leverandør? Eller er du i tvivl om, hvor fremtidssikret din Sitecore-platform egentlig er? Vi kan hjælpe dig med at udarbejde et sundhedstjek også kaldet et Sitecore review, så du ved, hvor du står i forhold til fx Sitecore features, Sitecore-integrationer, Sitecore Digizuite og kodekvalitet.

Vi er eksperter i Sitecore Experience


Pentia er også specialister i Sitecore Experience-platformen og har rådgivet mange virksomheder om, hvordan man hurtigt kommer i gang med bl.a personalisering og A/B split test.

Med 5 Sitecore Most Valuable Professionals og branchens største gruppe af Sitecore-udviklere er du i sikre hænder hos Pentia, når det kommer til Sitecore-udvikling.

Pentia er Sitecore-specialister og Skandinaviens stærkeste Sitecore-partner. Det er os, du kontakter, hvis du skal i gang med et forretningskritisk projekt fx i forhold til platform og digital integration.

Vi kan også hjælpe med digital innovation og digital forretningsudvikling, der tager udgangspunkt i Sitecore.

 

Sitecore CMS
Sitecore CMS og meget mere. Pentia kan hjælpe dig med Sitecore-udvikling fx opgradering til Sitecore 9.2 eller 10.

Pentia kan hjælpe din virksomhed med:  

 • Sitecore Sundhedstjek
 • Opgradering til alt fra Sitecore 8, Sitecore 9.1, Sitecore 9.1 
 • Alle former for Sitecore udvikling 
 • Enterprise-arkitektur og integration
 • Alle former for Sitecore features og Sitecore moduler
 • Udvikling og opsætning af Sitecore experience platform
 • Sitecore integration til fx forretningssystemer
 • Sitecore CMS 
 • Sitecore redaktøruddannelse
 • Sitecore support
 • Dam for Sitecore og Sitecore Digizuite

Vi har hjulpet hundredvis af kunder med Sitecore, bl.a. Minetilbud og BoConcept

Sitecore
Sitecore CMS har fokus på brugeroplevelsen

Derfor skal du vælge Sitecore CMS


Når man som virksomhed står over for at skulle vælge et digitalt fundament, er det vigtigt, at man overvejer beslutningen nøje, da det rette system kan understøtte eksekveringen af strategien, hvorimod det forkerte kan spænde ben.

Ekstremt brugervenligt
Sitecore er redaktørernes favorit, fordi Sitecore er ekstremt brugervenligt. Sitecore er et sammenhængende system med et enkelt interface. Den høje brugervenlighed gør det nemmere for redaktørerne at udnytte Sitecores muligheder samtidig med, at mindre support er nødvendigt.

Microsoft.net-baseret
Sitecore CMS er .net-baseret og kan derfor nemt skaleres.   

Nemt at integrere
Sitecore er nemt at integrere og kan derfor binde alle virksomhedens digitale systemer sammen. Systemet har en lang række standard API’er/integrationer til andre systemer, fx de fleste CRM-systemer som Salesforce eller marketing automation-systemer som Agillic. Der er desuden stærk integration til Microsoft Azure.

Sitecore har fokus på customer experience
Brugerne stiller høje krav til customer experience, og Sitecore er et af de få systemer, der er skabt med brugeroplevelsen i centrum. Sitecore har derfor fokus på elementer som personalisering, content, A/B splittesting AI etc.

Unik dataopsamling
Sitecores avancerede dataopsamling kombineret med dens mange integrationer skaber muligheden for omnichannel og "single view of the customer", der kan være med til at skabe stærke brugeroplevelser, forbedre konverteringer og loyalitet og dermed skabe forretningsfordele.

Oplagt for internationale virksomheder
Multi-kanal, multi-site, multi-sprog. Med Sitecore er det muligt effektivt at skabe et internationalt, digitalt fundament, der kan driftes fra fx hovedkontoret men styres og udvikles lokalt.

Sitecore er et skalerbart digitalt økosystem


Sitecore-platformen er kendt for sin store fleksibilitet, hvilket gør platformen fremtidssikret, fordi du kan ændre og tilpasse den i takt med, at din forretning udvikler sig.

Der er mange Sitecore-moduler, der kan styrke dit digitale økosystem 

 • E-commerce (Sitecore Experience Commerce)
 • Content Hub
 • PIM, Product Information Management
 • DAM, Digital Asset Management
 • MRM, Marketing Resource Management
 • Marketing Automation (Sitecore Experience Platform)
 • Personalisering (Sitecore Experience Database)
 • Machine Learning (Sitecore Cortex)

Dertil kommer et væld af standardintegrationer til partnersystemer og andre relevante tredjepartssystemer. Sitecore er en Closed Source licensbaseret platform eller Cloud-baseret. Du kan læse mere om Sitecore Experience i vores Sitecore guide.

Pentia har også stor erfaring med andre CMS-systemer og platforme. Læs fx mere om Umbraco CMS

 

Sitecore
Sitecore! Pentia skaber forretningsværdi via Sitecore.