Ydelser, der gør en forskel for dig og dine brugere

I Pentia løser vi rigtige problemer for rigtige mennesker. Vi tror på at nøglen til gode digitale produkter ligger i, at de skal gøre det nemt for dig og for dine brugere. I tæt samarbejde med dig skaber vi innovative, æstetiske og effektive digitale løsninger, der rykker din forretning.

PentiaShift

Strategi og forretning

Vi skaber sammen med dig en tydelig vej fra strategi til forretningseffekt ved at omsætte din strategi til konkrete adfærdscentrerede, digitale initiativer.

Vi får initiativerne forankret i din organisation, så du fastholder dit momentum og får realiseret din transformation.

Heidi Lundø præsenterer på morgenmøde i Pentia
PentiaCreate

Research, UX og design

Vi designer løsninger, som gør livet lettere for dem, der er vigtige for dig: kunder, brugere, borgere.

Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke problemer du skal hjælpe dine kunder med – og med at designe den adfærd, der skal til, for at skabe gode resultater. Alt sammen med udgangspunkt i data og indsigter.

Kvinde taler og gestikulerer smilende til sin kollega
PentiaBuild

Digital udvikling og rådgivning

Er du på udkig efter en samarbejdspartner, der kan designe og udvikle digitale brugergrænseflader, platforme og økosystemer? Og som kan gøre det på en måde, der passer til din forretnings behov?

I Pentia hjælper vi dig med at finde de teknologier, systemer og integrationer, der passer bedst til din virksomhed og dine behov.

Mand kigger koncentreret på computerskærm ved sit skrivebord
PentiaScale

Digitale freelance konsulenter

Vi hjælper dig med at op- og nedskalere din arbejdsstyrke efter behov ved hjælp af digitale freelance konsulenter.

Du får alle fordelene ved at ansætte højt specialiserede og kompetente medarbejdere – uden de langsigtede forpligtelser. På den måde får du fleksibilitet til at gribe nye muligheder.

Mand smiler til kollega henover skrivebord
Klausen og Partners | Part of Pentia

B2B marketing med afsæt i din forretning

Hos Klausen og Partners møder du et stærkt og erfarent hold B2B marketingspecialister, som forstår din forretning og mestrer kompleksiteten.

Via indsigt, strategi, kommunikation og distribution kan vi starte relevante samtaler, sikre gode kundeoplevelser og bane vejen for mere salg på tværs af alle dine ’touchpoints’. Vi kan hjælpe dig med at få et kommercielt forspring nationalt eller globalt.

Mand kigger koncentreret på computerskærm ved sit skrivebord

"Ambitionen har været at lave en digital løsning, som hurtigere konverterer interesse til dialog. Og det er lykkes. Vi er meget tilfredse."

Brüel & Kjær

Udvalgte partnerskaber

Vi samarbejder med de bedste