Ydelser, der gør en forskel for dig og dine brugere

Det kan vi hjælpe med

Strategi og forretningsudvikling
Research, UX og design
Digital udvikling og rådgivning
Digitale freelance konsulenter
B2B marketing

I Pentia løser vi rigtige problemer for rigtige mennesker. Vi tror på at nøglen til gode digitale produkter ligger i, at de skal gøre det nemt for dig og for dine brugere. I tæt samarbejde med dig skaber vi innovative, æstetiske og effektive digitale løsninger, der rykker din forretning.

PentiaShift

Strategi og forretning

Vi skaber sammen med dig en tydelig vej fra strategi til forretningseffekt ved at omsætte din strategi til konkrete adfærdscentrerede, digitale initiativer.

Vi får initiativerne forankret i din organisation, så du fastholder dit momentum og får realiseret din transformation.

PentiaCreate

Research, UX og design

Vi designer løsninger, som gør livet lettere for dem, der er vigtige for dig: kunder, brugere, borgere.

Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke problemer du skal hjælpe dine kunder med – og med at designe den adfærd, der skal til, for at skabe gode resultater. Alt sammen med udgangspunkt i data og indsigter.

PentiaBuild

Digital udvikling og rådgivning

Er du på udkig efter en samarbejdspartner, der kan designe og udvikle digitale brugergrænseflader, platforme og økosystemer? Og som kan gøre det på en måde, der passer til din forretnings behov?

I Pentia hjælper vi dig med at finde de teknologier, systemer og integrationer, der passer bedst til din virksomhed og dine behov.

PentiaScale

Digitale freelance konsulenter

Vi hjælper dig med at op- og nedskalere din arbejdsstyrke efter behov ved hjælp af digitale freelance konsulenter.

Du får alle fordelene ved at ansætte højt specialiserede og kompetente medarbejdere – uden de langsigtede forpligtelser. På den måde får du fleksibilitet til at gribe nye muligheder.

Klausen og Partners | Part of Pentia

B2B marketing med afsæt i din forretning

Hos Klausen og Partners møder du et stærkt og erfarent hold B2B marketingspecialister, som forstår din forretning og mestrer kompleksiteten.

Via indsigt, strategi, kommunikation og distribution kan vi starte relevante samtaler, sikre gode kundeoplevelser og bane vejen for mere salg på tværs af alle dine ’touchpoints’. Vi kan hjælpe dig med at få et kommercielt forspring nationalt eller globalt.

"Ambitionen har været at lave en digital løsning, som hurtigere konverterer interesse til dialog. Og det er lykkes. Vi er meget tilfredse."

Brüel & Kjær