Enterprise Arkitektur & Integration

No system is an island. Integrationer er grundstenen i indfrielsen af et større potentiale for forretningen. Hvis systemer står alene, eller arkitekturen er svag, så kan det teknologiske systemlandskab ikke understøtte forretningens ambitioner og vækstmål.


Effektiv d
igitalisering og værdiskabende forretningsudvikling skabes samspillet mellem forretningens behov, brugernes behov og brugeroplevelsen. Men dette alene sikrer ikke en succesfuld implementering. Dette afhænger i høj grad af samspillet mellem forretning og IT en fælles forståelse for, at det teknologiske fundament skal være i orden, således at teknologien anvendes effektivt og understøtter en agil tilgang til innovation og markedsdifferentiering.  

Byg den rigtige teknologiske arkitektur 

Digitale systemer eller initiativer, der står alene, kan løse et akut forretningsmæssigt behov, men integrationer er grundstenen i at indfri et større potentiale for forretningen.

Teknologiske principper og værktøjer som integrationsplatforme, cloud- og micro-servicearkitektur kan hjælpe med at skabe det agile udviklingsgrundlag, som kan flytte forretningen digitalt i form af digital forretningsudvikling. Men det skal passes ind i det teknologiske landskab, der allerede eksisterer i organisationen og som forretningens drift er baseret på.

Vi er desuden meget opmærksomme på de processer og den organisation, der skal skabe resultater på baggrund af et teknologisk landskab og tilbyder derfor også rådgivning inden for digital governance og organisering.

Indfri det digitale potentiale 

Pentia arbejder på tværs af forretningsenheder og IT-afdelingen med at designe og kortlægge digitale økosystemer i forhold til de organisatoriske og forretningsmæssige behov. Vi hjælper organisationer med at designe og integrere større systemlandskaber med fokus på de forretningsprocesser og forretningsmål, de skal understøtte. 

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Afdækning af behov for plattforme, systemer og teknologier
  • Optimering af arkitektur og digitale økosystemer
  • Klarlægning af fremtidens digitale behov i forhold til vækst og strategi.

Pentia arbejder med en række stærke teknologier bl.a. Sitecore, Agillic og Salesforce.

Skal vi mødes?


Thomas Eldblom
Business Director, CTO + Partner
te@pentia.dk
+45 2689 3355

 

 

Te Circle