Digital Innovation & Konceptudvikling

Innovation er adgangsbilletten til fremtiden. Men innovation opstår ikke af sig selv. Innovationsprocessen skal drives og målrettes, så der er fokus på outcome og konkret forretningsværdi.


Den digitale innovation forandrer kontinuerligt den verden, brugerne møder, og ændrer de krav, de stiller til produkter og services. Udviklingen rammer også din virksomhed – og du kan vælge at handle proaktivt eller reaktivt.

Innovation kan igangsættes inden for flere forskellige transformationsakser, f.eks. produktinnovation, marketinginnovation, innovation af forretningsmodeller eller innovation af interne processer. Innovationen kan også foregå på flere forskellige ambitionsniveauer, afhængigt af organisationens, branchens og kundernes digitale modenhed. 

Innovation skabes i et kreativt spændingsfelt mellem teknologiske muligheder, kreativitet og dyb indsigt i brugernes behov, og for at skabe et forretningsfokuseret output af innovationsprocessen tager Pentia altid udgangspunkt i brugeren og relevant data.

Vi gør det med et mindset, vi kalder stratecution. Stratecution er den symbolske sammentrækning af strategy og execution, hvor omdrejningspunktet er at skabe hurtigere resultater ved at rykke strategi og eksekvering tættere på hinanden.

Eksempler på områder, vi kan hjælpe dig med:

  • Innovation kickstarter
  • Design Thinking fx teknologi, der sætter nye standarder  
  • Innovation Mapping
  • Engagement modelling

Digital innovation handler selvfølgelig også i høj grad om teknologier, og Pentia samarbejder med en række stærke teknologi-partnere som fx Microsoft, Sitecore, Agillic og Salesforce.

Pentia kan også hjælpe med andre services som fx digital forretningsudvikling og marketing automation

 

Skal vi mødes?


Mads-Peter Jakobsen

Business Director & Partner
mpj@pentia.dk
+45 2810 3347

 

Vores eksperter rådgiver bl.a.. om digital forretningsudvikling