Agillic Marketing Automation. Skal vi hjælpe dig?

Agillic Marketing Automation er en Cloud-baseret løsning, der styrker kundekommunikation og loyalitet på tværs af alle kanaler. 

 

Masseudsendelse af nyhedsbreve, irrelevante informationer og manglende dialog skaffer dig få eller ingen kunder. Alligevel bliver mange marketing- og kommunikationsafdelinger ved med at gøre, som de plejer. Marketing automation derimod skaber værdifuld dialog og hurtige resultater, fordi marketing automation tager fat lige præcis der, hvor det gør mest ondt, eller hvor der kan skabes mest værdi inden for henholdsvis acquisition, retention, churn prevention eller winback.

Marketing automation gør netop, at du kan målrette relevant, personaliseret indhold til de besøgende på baggrund af deres adfærd, som giver en sammenhængende, positiv (kunde)oplevelse.

Agillic Marketing Automation kan hjælpe dig med at holde på kunderne, samtidig med at du øger den relevante, personlige dialog med potentielle kunder. Nye tal fra Agillic viser da også, at du typisk øger både antallet af tilbagevendende kunder og beløbet, der købes for, hvis du får opsat nogle relevante marketing automation flows.

Derudover kan automatisering af målrettet indhold frigøre nogle interne ressourcer, så der i stedet kan fokuseres mere på indsigt i data og forbedre på det, der skal sendes ud, samt løbende tests.

 

Pentia er Agillic partner


Pentia har hjulpet kunder med at implementere komplicerede og forretningskritiske Agillic marketing autmation platforme. Men vi har leveret meget mere end selve teknologien. Hos Pentia er vi specialister i digital forretningsudvikling og digital innovation, der tager udgangspunkt i Agillic Marketing Automation.

Vi skaber løsninger, der fører til glade kunder og mersalg. Vi ved også, hvilke nye marketing trends der er på vej, så vi hele tiden kan rådgive dig om, hvordan du bedst skaber værdi og udvikler din dialogbaserede forretning. 

Agillic marketing automation
Agillic Marketing Automation. Pentia kan hjælpe dig med at skabe resultater

Pentia kan hjælpe din virksomhed med:  

  • Agillic Marketing Automation
  • Agillic Support
  • Agillic implementering
  • Agillic onboarding
  • Rådgivning om opsætning af flows
  • Agillic integration
  • Mindske churn via marketing automation
  • Agillics rolle i dit digitale økosystem
  • Digital marketing value
  • Forretningsinnovation baseret på Agillic

Pentia er en stærk og innovativ Agillic partner, der kan skaffe dig hurtige resultater. Der findes forskellige muligheder inden for marketing automation - læs mere om vores tilgang til marketing automation og kundedata her.

Pentia skaber også løsninger baseret på anden teknologi, fx Sitecore og Umbraco.