Nyhed

En anerkendelse af Pentia som ”en bidrager til en bedre verden”

Portræt af Jakob Stampe, Thomas Eldblom, Birgitte Lundgren og Christian Ruud

Tænk stort. Men ikke for en hver pris.

Det kræver noget helt særligt at skabe en virksomhed, der – også efter næsten 25 år i branchen – skaber værdi.

Hos Pentia er vi ikke bange for at tænke stort. Men ikke for en hver pris. Vi har gennem vores snart 25 år i branchen vist, at vi med høje ambitioner, høj faglig kunnen og et stort ønske om at lykkes med vores kunder, har bygget en forretning, der er en nominering værdig.

EY skriver følgende i deres beskrivelse:

EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest af, hvordan entrepreneurernes hårde arbejde bidrager til en bedre verden. EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig nemlig markant fra andre vækstkonkurrencer ved at fokusere på mere end nøgletal og bundlinje. I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægger vi lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement.

Netop den rolle i samfundet er noget vi hos Pentia tager meget alvorligt. Vi ser det som en meget naturlig, men ikke mindst vigtig opgave, at vi som arbejdsplads for mere end 150 medarbejdere, har et stort ansvar for at skabe det bedst mulige miljø med plads til både faglig og personlig udvikling med Pentias værdier - sjov, ansvar og respekt – som det ultimative pejlemærke.

Nomineringen til EY Entrepreneur Of The Year er en kåring vi i Pentia er yderst stolte af. Og vi ser frem til den endelige kåring.