Nyhed

Pentia udvikler ny mobilapp til Forbrugsforeningen

Den mobile app til Forbrugsforeningens 300.000 kortholdere fordelt på over 230.000 medlemsfamilier er led i deres større digitaliseringsplan. Derfor er den nye app, som gør det lettere for både medlemmer og samarbejdspartnere, kun første lancering i et større samarbejde. Der er meget mere at glæde sig til!
1920X1080 Fbf Text

Helt siden 1800-tallet har Forbrugsforeningen arbejdet for at skaffe fordele til sine medlemmer via handel hos tilknyttede samarbejdspartnere. Netop deres forhold med medlemmer og samarbejdspartnere står dem nært, og derfor har brugervenlighed altid været en prioritet for dem — ikke mindst som led i deres videre digitalisering.

Med den nye app, udviklet på deres egen platform, har de fuld kontrol over udviklingen, funktioner og design, der gør, at de bedst muligt kan facilitere lige nøjagtig det, medlemmer og samarbejdspartnere efterspørger. 

 ”Appen skal sikre, at medlemmer får den rette brugeroplevelse i forhold til det aktuelle behov. Vi ved, at det mål bliver ikke nået på kun én release, og derfor vil udviklingen ske gennem løbende tilføjelser af funktionalitet.”

— Ib Tinghøj Tulinius, COO hos Forbrugsforeningen

Både samarbejdet og den tekniske udvikling bygger på Pentias iterative Stratecution model.

Sådan sikrer vi, at retningen på alle projekter og løsninger regelmæssigt bliver korrigeret ud fra den data, vi samler ind undervejs. Vi genbesøger konstant listen af idéer og beslutter næste skridt af udviklingsprocessen herudfra.

Det sikrer konstant fremdrift i den rette retning.

Find appen der, hvor du normalt finder dine apps.