Skal vi sætte strøm til din forretning?

Fremtidens forbrugere forventer intelligent energi – er du klar?

Kundernes forventninger til deres energiselskab går én vej: op. Og pålidelig energiforsyning er ganske enkelt ikke længere nok til at indfange og holde kunderne i folden. For de ønsker sig hurtig, god og personaliseret service – bl.a. via sømløse digitale platforme, hvor AI, Machine Learning og IoT fremover kommer til at spille en central rolle.

Vi ved, at forbrugerne forventer mere og mere – også når det kommer til deres energileverandører. De ønsker at kunne træffe informerede valg om deres energiforbrug, og de forventer en enkel, gennemsigtig og personlig oplevelse på tværs af digitale platforme.

Er det et problem?

Det kan det være, hvis du er bundet af centrale IT-systemer, der ikke passer til de behov, du har i dag. Men det kan være en stor investering at opgradere hele din virksomheds IT-landskab.

Så hvordan lykkes du med det? Du kommer langt med at starte småt, men godt. Ved at fokusere på en API-drevet arkitektur, der hjælper dig med at bygge de rigtige broer mellem dine platforme.

Vi tror på at skabe løsninger, der ikke kun opfylder forbrugernes behov, men også overgår deres forventninger.

Har du brug for hjælp til at navigere i det digitale skift?
Ræk ud, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Morgenmøde
24. april

Hør om digitalisering i energibranchen

Hvordan er vi sikre på, at vores digitale investeringer skaber værdi? Og hvordan kan vi bruge innovative løsninger som AI til at følge med markedet?

Mød Kristian Iversen, Head of Group IT fra EWII, og Thomas Eldblom & Mads-Peter Jakobsen, CTO og CSO fra Pentia. Kom til event d. 24. april.

Vi har erfaring fra din branche

Energistyrelsen logo

Case: En kundecentreret app-løsning for Energi Fyn

Hvordan skaber du en datadrevet forretning?

Med 190.000 downloads og en konverteringsrate på 81%. Energi Fyns nye app blev hastigt blevet en succes. Læs mere om vores samarbejde, og hvordan vi i fællesskab kom kunderne i møde.

Udforsk projektetUdforsk projektet

Andreas Rask Lundsgaard

Business Development Director & Partner