Digital forretningsudvikling

BoConcept og Pentia skaber digitale resultater sammen

Pentia understøtter BoConcepts ambitiøse vækstmål via et fleksibelt og konverteringsfokuseret digitalt økolandskab. Digitale kanaler og fysiske butikker integreres i en sammenhængende kundeoplevelse, og resultatet er øget trafik og salg i butikkerne.
Boconcept Lyst (1)
BoConcept har siden 1952 været et førsteklasses livsstilsbrand. BoConcept er i dag en detailkæde med næsten 300 butikker i mere end 60 lande.

Ambition

Understøt købsprocessen og skab mere omsætning

BoConcept har en ambitiøs digital strategi: At skabe et flot og sammenhængende digitalt univers til deres lækre møbler, så kunderne kan se designet, sanse kvaliteten samtidig med at de kan få alle nødvendige fakta.

Det digitale univers med skræddersyet content skal friste og samtidig understøtte købsprocessen, så det kan måles på bundlinjen i butikkerne. Dermed bindes det digitale og analoge bedre sammen, og den samlede købsoplevelse står skarpere.

Pentia har samarbejdet med BoConcept siden 2014 og har i denne proces hjulpet den hæderkronede møbelgigant med at sikre den digitale transformation på både et strategisk og eksekverende niveau.

”Det er afgørende for vores internationale marketingindsats at have en digital partner som Pentia, der forstår vores forretning”

Niklas Sønderskov Andersen, Global Marketing Manager, BoConcept

 

Boconcept
Pentia og BoConcept har samarbejdet om digital forretningsudvikling.

Løsning

En fleksibel, content-fokuseret platform

Pentia har bygget en forretningskritisk platform til BoConcept baseret på Sitecore 9 og ren kode. Platformen understøtter BoConcepts ambitiøse content marketing-strategi, så der skabes trafik og salg i butikkerne.

Fremtiden indebærer yderligere integrationer til BoConcepts andre digitale systemer, så det digitale økosystem bindes bedre sammen, og data sættes i spil for derigennem at skabe en personaliseret, sammenhængende brugerrejse baseret på reel brugeradfærd.

"Vi oplever samarbejdet med Pentia som et win-win"

Troels Kjær, digital projektleder hos BoConcept

Boconcept Berry
BoConcepts digitale landskab er baseret på Sitecore.

Proces

Sikker kurs mod resultater

Glem alt om Big Bang. BoConcept og Pentia har været enige om en stabil, metodeunderbygget proces, hvor forbedringerne løbende er blevet implementeret og afprøvet. Drejebogen har været et digitalt roadmap udviklet i fællesskab.

Pentia har endvidere bidraget til det indledende strategiske arbejde.

Resultater

Klar til fremtiden, klar til at skabe omsætning

• En fremtidssikret, fleksibel marketingplatform baseret på Sitecore 9.0 og ren kode
• En stærkere customer experience
• Et forbedret samspil mellem det digitale univers og de analoge butikker
• Et digitalt roadmap udviklet i fællesskab, der understøtter strategien.
En platform, der kan integreres med alle systemer
• Mulighed for personalisering baseret på data og brugeradfærd

”BoConcept er yderst tilfredse med leverancerne og samarbejdet med Pentia. Vi sætter stor pris på den åbne og ærlige dialog, som har skabt tillid og troværdig. Tidsplan og leverancer er blevet overholdt, og den agile tilgang har gjort arbejdet fleksibelt for begge parter”