Jobnyt

Erfaren digital projektleder til København

Hvem er Pentia (kort fortalt)?

Pentia et af Danmarks førende digitale konsulenthuse. Vi tæller tilsammen ca. 130 imødekommende og søde kolleger, der er alle guldmedaljevindere i at samarbejde tværfagligt. Vores passion er digitale løsninger, hvor vi dækker alt fra strategi og transformation til udvikling, design og marketing for både offentlige organisationer og private virksomheder.

Det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside.

Bliv det vigtige bindeled mellem kunder og kolleger

Som erfaren projektleder håndterer du større projekter for kunder på tværs af brancher og organisationstyper. Du får ansvar for dine egne kundeprojekter, som du planlægger fra foranalyse og strategi over implementering og test til at projektet sættes i drift.

Vores projekter afvikles efter den metode og den teknologi, der passer til det enkelte projekt og kunde. Vi bruger det bedste fra PRINCE2, Scrum og agile-metoder. Og kunderne kender os for vores høje service- og kvalitetsniveau. Det er vores varemærke, og din rolle er helt essentiel for, at vores projekter møder kundernes høje forventninger. Samtidig har du også en ledende rolle, hvor du går foran dine kolleger, som du både motiverer og inspirerer.

Der er mange facetter i rollen, men du vil bl.a.:

 • Rådgive, formidle og konkretisere afviklingen af de projekter og ydelser, vi leverer
 • Have en ledende rolle på kundemøder med både tekniske og kommercielle kolleger
 • Sikre at der er balance i projekttrekanten igennem leverancer.
 • Sikre et stærkt samarbejde med kunder og god interessenthåndtering
 • Lede og motiverer flere kundeteams, så de yder deres bedste
 • Styre den løbende time-management og stå for ressourcebooking og -ændringer.                                                                                                                                 

Masser af udvikling og gode kolleger

Når du starter, har vi et grundigt og gennemtestet onboardingforløb klar, så du kommer godt fra start. Men din udvikling stopper ikke der. Vi har en række faglige udviklingsforløb, vi laver sammen hvert år, ligesom at vi løbende betaler til din egen personlige uddannelseskonto, som du kan bruge på kurser og uddannelse.

Du har også masser af muligheder for at bruge pauser og fritid sammen med dine kolleger. Det kan fx være til vores fester og arrangementer, til tirsdagstræning eller i de små stunder ved frokostbordet, hvor vores dygtige kok forkæler os hver dag.

Du kan læse mere om vores arbejdsmiljø, og alt det vi tilbyder, på vores karriereside.

Hvor ”erfaren” skal du være?

Det er ikke afgørende, om du har arbejdet med projektledelse i 5 eller 15 år. Det vigtigste er, at du har god erfaring med at gennemføre veludførte digitale projekter, og at du stadig er sulten efter at lære nyt og blive endnu bedre til dit fag. Du er også klar til at gå forrest og give dine erfaringer som projektleder videre til dine kolleger i teamet.

Vi ved, der kan være mange veje, der har gjort dig til en dygtig projektleder. Men vi forestiller os, at du har:

 • En relevant akademisk uddannelsesbaggrund
 • Er specialiseret i levering og drift af digitale projekter og serviceydelser
 • Erfaring med web
 • Er certificeret Scrum-Master og er erfaren i agile metoder
 • Har erfaring med Azure DevOps eller andre planning-tools

Hvis du derudover har erfaring med app, og/eller cloud projekter er det en fordel.

Vi byder forskellighed velkommen, og derfor kan vi ikke beskrive din personlighed på forhånd. Det vigtigste er, at du kan give både kunder og kolleger en god oplevelse. Hjælpsomhed er en grundingrediens i Pentias kultur, og du finder altid støtte og hjælp blandt dine kolleger – ligesom du selv er klar til at hjælpe og støtte dine kolleger.

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Simon Maaløe Jespersen via: smj@pentia.dk.

Send ansøgning