Event

Tænk vildt! – Hvordan 'design thinking' driver effektiv digital innovation

Kom på fornavn med ’design thinking’ – og hør med, når Pernille Kernel fra Region Hovedstaden fortæller om, hvordan det privat-offentlige partnerskab BygCirkulært kom frem til et nyt digitalt koncept, der baner vejen for mere bæredygtigt byggeri.

Vi digitaliserer på livet løs. Og de digitale løsninger er med til at adressere udfordringer på den helt store klinge, både for virksomheder og i samfundet. Fra kundefastholdelse og offentlig selvbetjening til en mere bæredygtig byggebranche.


Men hvordan sørger du for, at de digitale investeringer løser det rigtige problem på den rigtige måde? Det kræver, at du retter den store lup mod brugerne og deres adfærd: Du skal forstå deres behov og arbejdsgange – og de forhindringer, der står i vejen for den forandring, du vil drive.

Lige netop dét sætter vi fokus på til vores morgenmøde den 19. marts.

På morgenmødet kan du bl.a. se frem til, at:

  • Vi dykker ned i, hvordan du bruger ’design thinking’ til at arbejde effektivt med innovation, konceptudvikling og løsningsdesign.

  • Vi ser nærmere på, hvordan du tilrettelægger et forandringsprojekt, så det resulterer i en brugervalideret løsning.

  • Pernille Kernel, Chefkonsulent i cirkulær økonomi og byggeri, fra Region Hovedstaden deler erfaringer fra det privat-offentlige partnerskab vores samarbejde med BygCirkulært-Partnerskabet, hvor en ny digital platform skal skubbe på adfærdsændringer i byggebranchen og accelerere brugen af genbrugte materialer.

Er det relevant for dig?

Morgenmødet er for dig, der arbejder med digitale projekter. Og uanset om din virksomhed er offentlig eller privat, vil vi gøre vores bedste for, at du går ud ad døren med inspiration til, hvordan du kan bruge tilgangene i dit arbejde.

Et lille tip på falderebet: Lad være med at vente alt for længe med at tilmelde dig. Pladserne i salen plejer at ryge hurtigt.

Tilmelding

Kom med til vores morgenmøde om digital innovation

Ved registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Kunde:BygCirkulært-partnerskabet
Se alle projekter

BygCirkulært baner vejen for mere bæredygtigt byggeri

Udforsk projektetUdforsk projektet