Nyhed

Pentia bliver belønnet for høj ekspertise i Sitecore med 3 Most Valuable Professionals titler

Udnævnelsen understreger endnu engang, at Pentia er en værdifuld Sitecore-partner. For med 3 Sitecore MVP-titler spiller vi en aktiv og meget afgørende rolle i at forbedre og videreudvikle Sitecore platformen. Det kommer vores kunder til gode - men også alle andre, som anvender Sitecore i deres digitale landskab.
MVP 2022 (1)
Pentias tre genudvalgte Sitecore MVP-profiler. Fra venstre: Brian Pedersen, Christina Hauge Engel og Alan Coates.

Det er 16. gang. at Sitecore sætter navne på de profiler, som anses som de mest værdifulde profiler i Sitecore fællesskabet. Og igen i år har Pentia gjort sig bemærket med 3 stærke - og aktivt bidragende - eksperter.
 

  • Christina Hauge Engel, udnævnt som strateg
  • Alan Coates, udnævnt for teknologisk indsigt
  • Brian Pedersen, udnævnt for teknologisk indsigt

De har alle 3 helt ekstraordinært bidraget til Sitecores udvikling og udbredelse i 2021.


Alan Coates, der er Technical Director & Partner i Pentia – og mangeårig MVP’er i teknologi-kategorien - siger om udnævnelsen:

"At have flere Sitecore MVP-titler i huset viser vores dedikation og ekspertise - ikke blot teknisk, men også overfor vores kunder, som vi i høj grad kan rådgive og vejlede i den nyeste udvikling. Samtidig er det en stor ære, at man som MVP kan være med til at forme Sitecore. Det kommer jo både vores kunder til gode, men også alle andre Sitecore-ejere."

Sitecore Most Valuable Proffessional

 

Pentia grundlagde Sitecore

Det var oprindeligt i Pentia, at Sitecore som det markedsførende Content Management System opstod. Sidenhen er Sitecore udskilt i et selvstændigt firma, men Pentias mange dygtige udviklere og strateger har gennem årene bidraget til den fortsatte udvikling af Sitecore, der i dag regnes for at være en af de mest progressive digitale platforme.

Læs mere om Sitecore MVPs 2021 her. 

Læs mere om Sitecore CMS og Sitecore udvikling

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om Sitecore.


Andreas Rask Lundsgaard

Business Development Director
arl@pentia.dk
+45 5360 0083

Arl Circle