Pentia søger Client Director

Vil du være med til at få virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder til at realisere deres strategier gennem digitale produkter og services?

Client Director

Vil du være med til at få virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder til at realisere deres strategier gennem digitale produkter og services? Så er Pentia det rigtige sted for dig.

Pentia søger en Client Director til vores kommercielle team i København, der har solid erfaring fra et lignende job og minimum 3 års relevant erfaring.

 

Hvem søger vi?

Vi søger dig der er:

Digital
Du navigerer i det digitale landskab, forstår hvordan teknologier bedst understøtter kundernes forretningsmæssige ambitioner. Du har erfaring med udvikling og videreudvikling af både digitale projekter og produkter og stræber altid efter, at vi hjælper kunden med at identificere de rigtige forretningsproblemer, inden vi udvikler dem.

Kreativ & Kommunikerende
Vi lever af at forstå forretningsudfordringer, definerer muligheder og tænke kreativt for at sikre håndgribelige resultater. Det er det, du skal formidle og konkretisere i de projekter, vi arbejder med.

Struktureret
Du er en salgsorienteret praktiker, der har styr på alle elementer på tværs af salgsprocessen. Gennem din gode forståelse for kundens forretning, hjælper du med at scope projekter og undervejs i projekterne har du og teamet tæt dialog og sikrer dermed at kundens forretningsmål indfries.

Analytisk & Taktisk
Som person er du nysgerrig af natur. Du finder mening i data, forstår sammenhænge, og du evner at omsætte kunders målsætninger og behov til digitale løsninger. Du er god til at holde et taktisk overblik over mange aktiviteter og fortaber dig ikke i detaljer og overholder derfor aftaler og deadlines. Som person er du dygtig til at skabe fremdrift, er glad for tæt samarbejde og tillidsfuld dialog med både kolleger og kunder.

Varm
Du kommer til at samarbejde med højt kvalificerede kollegaer inden for forretningsudvikling, innovation, konceptudvikling, UX’er, designere, udviklere, projektledere mv.. Så du forstår værdien af det tværfaglige teamarbejde, ligesom det falder dig naturligt at skabe plads til andre og have det sjovt i dagligdagen.

Vi forsikrer dig, at du bliver omgivet af et stærkt team. Og på toppen af det får du masser af samarbejde med 120 top professionelle på tværs af organisationen.

Rollen

Som Client Director er du ansvarlig for at etablere samarbejde med nye kunder og udvikle eksisterende kunder – begge dele i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer. Du vil have din egen kundeportefølje, hvor du har en tæt og tillidsbaseret dialog med relevante stakeholders.

Du er lead på kommercielle møder og ansvarlig for at både du, teamet og kunden opnår værdi og fremdrift. Det vil f.eks. være ved at sikre match mellem kundens behov og Pentias kompetencer, herefter via strategisk arbejde, præsentation af pitches, koncepter og samarbejdsmodeller, mv – alt sammen i tæt samarbejde med dygtige kollegaer.

I Pentia er vi optaget af at løse reelle forretningsproblemer og bruger de kanaler, værktøjer og teknologier, der skal til. Du kommer derfor til at arbejde med kunder i forskellige brancher og dermed også til at arbejde med alt indenfor marketing automation, app, web, e-commerce, data, integrationer, osv.

Det kommercielle team

Du bliver en del af et velfungerende og ambitiøst kommercielt team på syv skønne mennesker, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Vi har høj forretningsforståelse og har salgs-værktøjskassen på plads. Vi har en høj faglighed og en sjov og uformel tone i arbejdstiden, og vi bruger også lidt af fritiden sammen til forskellige hyggelige arrangementer.

Hos Pentia får du:

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
  • Flad struktur
  • Uddannelseskonto og konferencer
  • Masser af sociale arrangementer og events
  • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension
  • Livsbalance – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest. Vi indkalder løbende til samtaler.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Business Development Director & partner Andreas Rask Lundsgaard, Business Development Director & Partner på arl@pentia.dk.

 

Om Pentia

Med Pentia som partner er vores kunder sikret solid og fremtidsrettet digital forretningsudvikling.

Vi flytter hurtigt vores kunder fra strategi til handling og sikrer dem mest mulig værdi på kortest tid og er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi.

Vores rådgivning bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer og mere end 20 års erfaring med hvordan vores kunder får det maksimale ud af deres investeringer. Vi jagter forretningsværdien og sørger for hele tiden at afsøge markedstrends og digitale muligheder, så vi finder den mest effektive måde at løse din udfordring på.

Pentia er et digitalt og strategisk, full-service konsulenthus med 100 medarbejdere på tre kontorer i København, Aarhus og Malmø. Vi skaber langvarige partnerskaber med vores kunder ved at lytte opmærksomt og udfordre modigt. Og ved at insistere på, at vores løsninger skal skabe en reel værdi for vores kunders forretning, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar.

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering af Europas bedste arbejdspladser.