Pentia søger Client Director

Vil du være med til at få virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder til at realisere deres strategier gennem digitale produkter og services?

Vil du være med at til få virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder til at realisere deres strategier gennem digitale produkter og services? Så er Pentia det rigtige sted for dig.

Pentia søger en Client Director til vores kommercielle team i København, der har solid erfaring fra løsningssalg og rådgivning om digitale services.

Rollen som Client Director
Som Client Director har du budgetansvar på navngivne eksisterende kunder, der skal udvikles og vækstes samt ansvar for at for at etablere samarbejde med nye kunder – begge dele i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer. Du vil have din egen kundeportefølje, hvor du har en tæt og tillidsbaseret dialog med relevante stakeholders.

Du er lead på kommercielle møder og ansvarlig for at både du, teamet og kunden opnår værdi og fremdrift. Det vil f.eks. være ved at sikre match mellem kundens behov og Pentias kompetencer, herefter via strategisk arbejde, præsentation af pitches, koncepter og samarbejdsmodeller, mv.. Alt dette sker i tæt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af Pentia, og er naturligvis støttet af det øvrige kommercielle team.

I Pentia er vi optaget af at løse reelle forretningsproblemer og bruger de kanaler, værktøjer og teknologier, der skal til. Du kommer derfor til at arbejde med kunder i forskellige brancher og dermed også til at arbejde med alt indenfor marketing automation, app, web, e-commerce, data, integrationer, osv.

Det kommercielle team
Du bliver en del af et velfungerende og ambitiøst kommercielt team på seks skønne mennesker, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Vi har høj forretningsforståelse og har salgs-værktøjskassen på plads. Vi har en høj faglighed og en sjov og uformel tone i arbejdstiden, og vi bruger også lidt af fritiden sammen til forskellige hyggelige arrangementer.

Hvem søger vi?
Vi søger dig der er:

 • Digital

Du navigerer i det digitale landskab, forstår hvordan teknologier bedst understøtter kundernes forretningsmæssige ambitioner. Du har erfaring med udvikling og videreudvikling af både digitale projekter og produkter og stræber altid efter, at vi hjælper kunden med at identificere de rigtige forretningsproblemer, inden vi udvikler dem.

 • Kreativ & Kommunikerende

Vi lever af at forstå forretningsudfordringer, definere muligheder og tænke kreativt for at sikre håndgribelige resultater. Det er det, du skal formidle og konkretisere i de projekter, vi arbejder med.

 • Struktureret

Du er en salgsorienteret praktiker, der har styr på alle elementer på tværs af salgsprocessen. Gennem din gode forståelse for kundens forretning, hjælper du med at scope projekter, og undervejs i projekterne har du og teamet tæt dialog og sikrer dermed at kundens forretningsmål indfries.

 • Analytisk & Taktisk

Som person er du nysgerrig af natur. Du finder mening i data, forstår sammenhænge, og du evner at omsætte kunders målsætninger og behov til digitale løsninger. Du er god til at holde et taktisk overblik over mange aktiviteter, og fortaber dig ikke i detaljer og overholder derfor aftaler og deadlines. Som person er du dygtig til at skabe fremdrift, er glad for tæt samarbejde og tillidsfuld dialog med både kolleger og kunder.

 • Varm

Du kommer til at samarbejde med højt kvalificerede kollegaer inden for forretningsudvikling, innovation, konceptudvikling, UX’er, designere, udviklere, projektledere mv. Så du forstår værdien af det tværfaglige teamarbejde, ligesom det falder dig naturligt at skabe plads til andre og have det sjovt i dagligdagen.

Hos Pentia får du:

 • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for udvikling og faglig sparring
 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
 • Flad struktur
 • Fokus på uddannelse, bl.a. via en uddannelseskonto
 • Masser af sociale arrangementer
 • Konkurrencedygtig løn og pension samt sundhedsforsikring
 • Livsbalance – så der er tid til familie, venner og dig selv

Sådan ansøger du
Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest 9. juni 2023. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Business Development Director Andreas Rask Lundsgaard - ARL@pentia.dk.

 

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.