Jobstilling

Client Manager hos Pentia Scale, København

Velkommen til Pentia Scale

Hos Pentia Scale hjælper vi virksomheder med at finde branchens mest kvalificerede freelance-konsulenter, når der er behov for at opskalere digitale projekter.

Siden vi startede i sommeren 2023, har vi haft fuld fart på. Pentia Scales første brosten er allerede lagt af vores Managing Director og vores dygtige Recruiter. Nu søger vi dig, der har lyst til at bygge videre på og accelerere vores kundebase og forretning samt at hjælpe til med at finde de dygtigste freelancekonsulenter på markedet.

Ræk ud til kunder, og søg efter talenterne

Det bliver dit ansvar at finde, kontakte og bygge relationer til nye kunder. Samtidig hjælper du med at finde de konsulenter, vi skal bruge. Vi strukturerer din første tid ud fra, hvor erfaren og selvkørende du er. Og vi klæder dig godt på i vores forretningsmodel og metoder, men du er også selv velkommen til at byde ind og forme måden, vi vækster på.

Når du er helt selvkørende, så vil du blive drivkraften i det opsøgende salg, og du får ansvar for at bygge din egen kundeportefølje. Helt konkret vil du:

  • Række ud til nye kunder og booke møder
  • Deltage på kundemøder, hvor du præsenterer vores tilgang og produkter
  • Drive leverancen af konsulenter, inkl. search og udvælgelse
  • Opfølgning med kunder og konsulenter på projekterne

”Du har nogle rigtig gode kort på hånden, når du rækker ud til kunderne. Som en del af Pentia A/S trækker vi på 25 års erfaring og renomme. Vi er godt på vej til at opbygge en database af dygtige freelance-konsulenter, og den vokser hele tiden. Men vi mangler dig, der kan åbne dørene til de mange kunder og projekter ude på det danske marked."

Alexander Holten Steffen

Alexander Holten Steffen

Væk din indre iværksætter

Du kommer med fra begyndelsen og kan lægge dit eget kommercielle fundament. Samtidig byder dine hverdage på masser af kolleger, sociale arrangementer, god frokostordning og lækre kontoromgivelser med muligheder for et dyp i havnebadet på Islands Brygge om sommeren.

Kendskab til kunder i det digitale marked

Du har lyst til at være en del af et lille team, hvor vi hjælper hinanden med både de store og mindre opgaver. Du er motiveret af det opsøgende salgsarbejde, og du synes det er sjovt at være med til at få vores kundebase til at gro.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med salg i den digitale konsulentbranche
  • Gerne allerede kender til freelance-branchen – men det er ikke et krav
  • Har lyst til også at hjælpe til med at rekruttere freelancekonsulenter til vores kunder samt at opbygge vores konsulentdatabase

 

Kommer du ind til en kaffe?

Hvis du gerne vil vide mere eller have flere gode grunde til, at du skal søge stillingen, så er du velkommen til at kontakte Managing Director Alexander Holten Steffen på als@pentia.dk.

Vi kalder løbende til samtale og venter på den helt rette profil. Så send dit CV og ansøgning hurtigst muligt.

Send ansøgning