Jobmulighed

Client Manager - vækst vores forretning af digitale freelance-konsulenter, København

Velkommen til Pentia Scale

Velkommen til Pentia Scale

Hos Pentia Scale hjælper vi virksomheder med at finde branchens mest kvalificerede freelance-konsulenter, når der er behov for faglige forstærkning til deres digitale projekter.

Siden vi startede i sommeren 2023, har vi haft fuld fart på. Vores første brosten er allerede lagt af vores Managing Director og vores dygtige Recruiter. Nu er vi klar til at få dig med til at accelerere vores kundebase og forretning samt at hjælpe til med at opbygge vores netværk af dygtige freelance-konsulenter.

 

Du ejer salgsprocessen fra start til slut

Du vil komme til at få ansvar for dine salg hele vejen fra første kontakt til den efterfølgende kundepleje. Efter din oplæring og onboarding vil du bl.a.:

  • Række ud til nye kunder og booke dine møder
  • Deltage på kundemøder, hvor du præsenterer vores tilgang og koncept
  • Drive leverancen af konsulenter
  • Lede og udbygge de gode kunderelationer

 

Selvom freelance-konsulenter og Scale er et nyt forretningsområde, så er Pentia et kendt navn for kunderne. Og vi har gode leads, der hjælper dig med at åbne dørene,” fortæller Alexander Holten Steffen, Managing Director.

Væk din indre kommercielle iværksætter

Du er med fra begyndelsen og lægger dit eget kommercielle fundament. Samtidig er du en del af en større virksomhed med masser af kolleger, sociale arrangementer, en lækker frokostordning og flotte kontoromgivelser med mulighed for et dyp i Islands Brygge om sommeren.

Salgserfaring og lyst til udvikling

Der er plads til, at du udvikler dig i denne rolle. Så længe du har noget erfaring og masser af lyst til det opsøgende salg.  

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med salgsrolle – enten fra din studietid eller efterfølgende
  • Gerne har en kommerciel uddannelse såsom en cand.merc eller tilsvarende
  • Har lyst til at lede og administrere en portefølje af eksterne konsulenter før, under og efter deres tid på kundeprojekterne

 

Kommer du ind til en kaffe?

Hvis du gerne vil vide mere eller have flere gode grunde til, at du skal søge stillingen, så er du velkommen til at kontakte Managing Director Alexander Holten Steffen på als@pentia.dk.

Vi forventer, at du vil have opstart i rollen i august eller september og afholder samtaler løbende, som de kommer ind. Så send dit CV og ansøgning hurtigst muligt.

 

Send ansøgning