Jobstilling

Account Manager, København

Stillingen

Pentia søger en ambitiøs og talentfuld Account Manager til vores kommercielle team i København, som har lyst til at udvikle sig i digitalt salg.

Hjælp kunderne med at realisere deres digitale potentiale!

Som Account Manager starter du samarbejdet med nye kunder og udvikler på eksisterende kunder – begge dele i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer. Du får din egen kundeportefølje, hvor du har en tæt og tillidsbaseret dialog med relevante stakeholders.

  • Du er lead på kommercielle møder og ansvarlig for at omsætte kundernes digitale behov til værdiskabende løsninger
  • Du sikrer match mellem kundens behov og Pentias kompetencer gennem præsentationer af pitches, koncepter og samarbejdsmodeller
  • Du arbejder med kunder i forskellige brancher og dermed også til at arbejde med alt inden for marketing automation, app, web, e-commerce, data, integrationer, osv.

Du bliver støttet af dygtige og erfarne kollegaer på tværs af Pentia og fra det kommercielle team.

 

Velkommen i det kommercielle team

Du bliver en del af et velfungerende og ambitiøst team sammen med 5 gode kolleger, som hjælper og støtter hinanden. Vi har høj forretningsforståelse og har salgs-værktøjskassen på plads. Vi har en høj faglighed og en sjov og uformel tone i arbejdstiden, og vi bruger også lidt af fritiden sammen til forskellige hyggelige arrangementer.

Erfaring med salg af teknologi – og potentiale til endnu mere

Vi søger dig med en relevant kommerciel uddannelse kombineret med et par års erfaring – gerne fra et digitalt konsulenthus eller digitalt bureau.

Derudover er du:

  • Digital: hvis du ikke allerede kender til digitalt løsningssalg, så er du klar på at blive grundig oplært i alt det, vores konsulenthus kan tilbyde kunderne inden for strategi, experience og udvikling.
  • Struktureret: Du er klar på at arbejde struktureret igennem hele salgsprocessen, hvor opfølgninger og aftaler sikres gennem vores CRM.
  • Analytisk & Taktisk: Du er nysgerrig af natur. Du finder mening i data, forstår sammenhænge, og du evner at omsætte kunders målsætninger og behov til digitale løsninger.
  • Varm: Du glæder dig til at samarbejde med højt kvalificerede kollegaer inden for forretningsudvikling, innovation, konceptudvikling, UX’er, designere, udviklere, projektledere, osv.

 

Du kan lære en masse hos os!

Som Account Manager hos Pentia tager du nogle afgørende skridt ind i en branche, hvor du aldrig stopper med at udfordre og udvikle dig. Der er en enormt udviklingspotentiale i dit kommende job, og vi er sikre på, vi kan matche dine faglige ambitioner.

Derudover kommer du ind i et sjovt og socialt miljø, hvor året byder på masser af både faglige og sociale aktiviteter. Hverdagen tilbringer du i lækre omgivelser ved Islands Brygge i et kontormiljø, du glæder dig til at møde ind på

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Business Development Director & Partner Andreas Rask Lundsgaard på arl@pentia.dk.

 

Send ansøgning