Event

Nye digitale spilleregler bringer forretning og it tættere sammen

Kom på fornavn med 'business capability mapping' og 'transformations mapping' - og hør, hvordan energiselskabet EWII arbejder med deres digitale 'setup':

Udfordringen med digitalisering er ikke længere primært kompleksiteten i IT, men i højere grad: Hvordan laver du en organisering, arkitektur og processer, der afspejler din forretnings behov - så du sikrer, at dine digitale investeringer skaber værdi?

Det stiller vi skarpt på sammen med Kristian Iversen, Head of Group IT, i EWII, på vores morgenmøde.

På vores onsdag den 24. april får du en introduktion til 2 centrale begreber:

  • 'Business capability map': et værktøj til at beskrive forretningen og skabe et fælles billede på tværs af IT og forretningen.

  • 'Transformation map': et værktøj, der skaber et målorienteret 'roadmap', som klæder dig på til at arbejde iterativt og agilt med digital omstilling og innovation. 


Derudover kommer du til at møde:

  • Kristian Iversen, Head of Group IT, i energiselskabet EWII, der fortæller om, hvordan EWII arbejder med det digitale 'setup'Vi tager udgangspunkt i eksempler og cases og beskriver værktøjerne og processen - og selvfølgelige også den værdi og de muligheder, de skaber. 

Hvorfor er det aktuelt?

Førhen var selve IT-delen kompleks: Der blev etableret store monolitiske systemer, som lovede en masse, men sjældent kunne det, der stod på pakken. Teknologier var dyre og besværlige at købe, udvikle og vedligeholde. 

IT og teknologi kan stadig være kompliceret - men det behøver ikke længere at være svært. 

For de senester år er der sket et kvantespring i, hvordan du etablerer, udvikler, integrerer og anvender IT-systemer. 

Men: Digitale implementeringer kan stadig være komplekse. IT spiller en ny rolle i virksomheden - en rolle, der betyder, at IT og forretningen ikke længere er 2 forskellige afdelinger. 

Og det ændrer manøvrerummet. 

Samtidig har uro i verden og på markederne betydet, at fokusset for digitalisering er skiftet:

Hvordan er vi sikre på, at vores digitale investeringer skaber værdi?

Hvordan kan vi være innovative med fx AI for at kunne følge med og/eller vokse?

Er vi organiseret rigtigt - og har vi de rigtige kompetencer for at kunne skabe værdi med digitalisering? 

Er det relevant for dig?

Morgenmødet er for dig, der arbejder med digitale projekter. Og uanset om din virksomhed er offentlig eller privat, vil vi gøre vores bedste for, at du går ud ad døren med inspiration til, hvordan du kan bruge tilgangene i dit arbejde.

Et lille tip på falderebet: Lad være med at vente alt for længe med at tilmelde dig. Pladserne i salen plejer at ryge hurtigt.

Tilmelding

Kom med til vores morgenmøde om nye digitale spilleregler

Ved registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.