Nyhed

Sundhedsstyrelsen styrker den digitale rejse til de livsvigtige Corona-informationer

Det er blevet endnu lettere at få adgang til viden om Corona, da brugerrejsen og den digitale struktur er blevet styrket på rekordtid.
Pentia løfter den digitale brugerrejse

Sundhedsstyrelsen har i mere end 100 år leveret valide og saglige informationer til danskerne om sygdom og sundhed. Den rolle har aldrig været vigtigere, nu da Covid-19 ruller ind over Danmark.

Sundhedsstyrelsens informationer om Corona-virus har været brugt af mange tusinde danskere, døgnet rundt, og der forventes fortsat et massivt behov for viden.

Derfor styrker Sundhedsstyrelsen nu den digitale brugervenlighed ved at optimere brugerrejsen og forbedre strukturen på siden med Corona-informationer, så det bliver endnu lettere for brugerne at finde den specifikke viden, de søger, uanset om det er sundhedsfagligt personale, pressen eller en berørt dansker.

Pentia er Sundhedsstyrelsens digitale partner og har eksekveret ændringerne på få dage.

Jakob Stampe, CEO, hos Pentia, udtaler.

“Det er helt afgørende for håndteringen af Corona-situationen, at så mange danskere som muligt får nem adgang til saglig viden, og vi har derfor rykket hurtigt og hjulpet Sundhedsstyrelsen med at styrke deres digitale kommunikationsplatform for Corona.”

Se Sundhedsstyrelsens forbedrede site med Corona-informationer.

Digitale trends 2020
Webinar

Digitale trends 2020

25 minutters koncentreret indsprøjtning med ny viden.

Webtilgængelighed
Webinar

Webtilgængelighed. Har du styr på reglerne?

30 minutters koncentreret indsprøjtning med ny viden.