Nyhed

Pentia skal skabe nyt webunivers til Region Syddanmark

Pentia har vundet Region Syddanmarks udbud om at skabe et nyt webunivers. Det kommende webunivers vil spille en vigtig rolle i regionens kommunikation med omverden.
RSDK
Region Syddanmark har sat fokus på brugervenlighed i det kommende webunivers.

Region Syddanmark ønsker at skabe et nyt brugervenligt webunivers for regionen, regionens hospitaler og andre institutioner. Universet skal give øget værdi for de besøgende – hvad enten de er patienter og pårørende, politisk interesserede borgere, virksomheder, presse eller samarbejdspartnere. Samtidig skal regionens mange interne redaktører også prioriteres, så deres digitale arbejdsprocesser flyder nemmere.

Pentia leverede det bedste bud på det nye webunivers foran en gruppe kompetente leverandører og bliver derfor den digitale partner, som kommer til at arbejde tæt sammen med Region Syddanmark om at skabe en vigtig del af den digitale fremtid for regionen.

Brugervenligheden er i centrum


CEO hos Pentia, Jakob Stampe, udtaler:

"Netop i disse dage ser vi vigtigheden af god, præcis og velformidlet information omkring sundhed, sygdom og brug af hospitalerne, og vi er derfor stolte af at være med til at skulle skabe et webunivers, hvor brugeren er i centrum, og hvor der er fokus på at skabe dialog og dele informationer fra alle dele af Region Syddanmark."

Om det nye webunivers til Region Syddanmark


Det nye webunivers vil skabe et moderne brugerorienteret webunivers, hvor patienter, pårørende og sundhedspersonale nemt kan komme i kontakt med sundhedsvæsnet og nemt kan finde relevant information.

Den tekniske brugeroplevelse skal også løftes ved at etablere et stærkt teknisk fundament, der kan sikre effektive redaktionelle arbejdsprocesser, der tager højde for redaktørernes varierende kompetencer og anvendelsesbehov

Designmæssigt vil det kommende webunivers tydeligt have Region Syddanmark som afsender men stadig rumme muligheden for et unikt udtryk for de enkelte websites.

Endelig skal løsningen være driftssikker og stabil og vil være baseret på Umbraco CMS.

Skal vi mødes?

Andreas Rask Lundsgaard
Business Development Director
arl@pentia.dk
+45 5360 0083

Arl Circle
Digitale trends 2020
Webinar

Digitale trends 2020

25 minutters koncentreret indsprøjtning med ny viden.

Webtilgængelighed
Webinar

Webtilgængelighed. Har du styr på reglerne?

30 minutters koncentreret indsprøjtning med ny viden.