Nyhed

4 stærke Pentia-profiler er udnævnt til Sitecore MVP

I Pentia markerer vi os igen som den mest kompetente Sitecore-partner i Skandinavien med udnævnelsen af hele fire Most Valuable Professional (MVP). Titlen betyder, at vi spiller en afgørende rolle i forbedringer og videreudvikling af Sitecore, der kommer vores kunder - og andre Sitecore-ejere - til gode.
Pentia MVP 2021 (1) (1)
Pentias fire genudvalgte Sitecore MVP-profiler. Fra øverst til venstre: Christina Hauge Engel, Alan Coates, Thomas Eldblom og Brian Pedersen.

Pentia har længe været anerkendt som en førende Sitecore-partner. Vi har vundet MVP-titler helt tilbage til 2008 - og 2021 bliver ingen undtagelse. Med udnævnelsen af hele fire Sitecore Most Valuable Professionals (MVP), er Pentia officielt - igen - den Sitecore-partner med flest tildelte titler i hele Skandinavien.

Dette års MVP går til:

  • Thomas Eldblom, udnævnt som ambassadør
  • Christina Hauge Engel, udnævnt som strateg
  • Alan Coates, udnævnt for teknologisk indsigt
  • Brian Pedersen, udnævnt for teknologisk indsigt

MVP-titlerne udnævnes til profiler, der helt ekstraordinært har bidraget til Sitecores udvikling og udbredelse i det forgangne år.

Pentia er ikke blot den partner med flest titler i Skandinavien, men også den eneste i Skandinavien med en kvindelig udnævnelse. Christina Hauge Engel arbejder til dagligt som User Experience Architect i Pentia. Hun modtog også den prestigefyldte titel i 2020, 2019 og 2018.

Men prestige er ikke det afgørende i disse titler. Thomas Eldblom, CTO i Pentia, fortæller her hvorfor netop disse udnævnelser er vigtige for Pentias kunder:

"Den faglige synergi og viden, der opstår, når man har flere MVP-profiler i huset, er noget vores kunder får et stort udbytte af. Vi kan rådgive dem om den nyeste udvikling, og vi kan skyde genvej til de bedste, mest resultatskabende løsninger. Samtidig er vi som MVP'ere med til at forme Sitecore, hvilket vi bl.a. gør på basis af vores kunders input."

Sitecore Most Valuable Proffessional

 

Pentia opfandt Sitecore

Det var fra Pentia, at Sitecore opstod. Siden blev Sitecore udskilt i et selvstændigt firma, men Pentias mange dygtige udviklere og strateger har gennem årene bidraget til den fortsatte udvikling af Sitecore, som i dag regnes for at være en af de mest progressive digitale platforme.

Læs mere om Sitecore MVPs 2021 her. 

Læs mere om Sitecore CMS og Sitecore udvikling

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om Sitecore.


Andreas Rask Lundsgaard

Business Development Director
arl@pentia.dk
+45 5360 0083

Arl Circle