Nyhed

Dette års Team Rynkeby sendes afsted i den gode sag tjeneste med et Pentia sponsorat i ryggen

Pentia har i år valgt at tildele et guldsponsorat på en værdi á 25.000 kr. til velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der på deres 20’ende år igen hopper i sadlen og cykler afsted til fordel for børn med kritisk sygdom.
Microsoftteams Image (36)
Pentia sender Team Rynkeby godt afsted med et guldsponsorat på 25.000 kr. i ryggen.

At nå til årets tur har ikke været uden bump på vejen. Coronapandemien har i den grad sat en kæp i hjulet for dette års deltagere, der i sidste øjeblik har sadlet om og skiftet Champs-Élysées ud med den jyske hede og fuglefløjt. Det skal dog ikke stoppe et gulklædt velgørenhedshold, når deltagerne d. 10. juli cykler afsted i den gode sags tjeneste.

Et velgørenhedsarbejde, som Pentia i år har valgt at hylde med et guld-sponsorat.

Som kommentar til sponsorat siger Pentias CCO, Christian Ruud;

I år har Pentia valgt at støtte Team Rynkeby med et guldsponsorat på 25.000 kr. Vi har den dybeste respekt for Team Rynkeby og deres arbejde for at samle penge ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Der er i den grad behov for støtte og opmærksomhed til områderne og ikke mindst de børn og familier, som Børnecancerfonden og Børnelungefonden hjælper. 

Pentia har en lang tradition for at støtte gode formål. Når formålet skal udvælges, vurderes der altid 1: hvor stor impact støtten har 2. bakker medarbejderne op om initiativet og 3. om formålet er i tråd med Pentias værdier om Sjov, Respekt og Ansvar. På den måde sikres der, at der støttes et formål, som er i tråd med hele organisationens vilje.

Vi ønsker alle deltagerne en rigtig god tur i sadlen i den gode sags tjeneste.