Nyhed

Pentia står bag Djøfs populære barselsberegner

Børnefamilierne er vilde med den nye barselsberegner!
Barselsberegner

En ny barselsberegner fra Djøf, udviklet af Pentia, har allerede hjulpet mere end 10.000 familier med at fortolke de komplicerede barselsregler og udforme en barselsplan.

Bekymringerne for økonomi og barsel kan hurtigt vokse i takt med maven, når en lille ny er på vej, for det er fx svært at gennemskue, hvilken økonomisk støtte man kan få under barselsperioden. Hos Djøf har man derfor besluttet at udvikle en digital barselsberegner sammen med Pentia for at komme den udbredte usikkerhed om regler og rettigheder til livs. Den rådgivning er blevet et kæmpehit hos danske børnefamilier.

Et stærkt digitalt produkt

Hos Djøf er man overvældet og stolt over den enorme interesse, som barselsberegneren har fået. Lucille Fonnesbech, digital chef hos Djøf, udtaler:

”Djøfs rolle er at være sparringspartner for vores medlemmer igennem deres karriere – også under barsel. Vi kunne se, at vi modtog mange spørgsmål om de komplicerede regler, og sammen med Pentia satte vi os for at skabe et stærkt digitalt rådgivningsværktøj, som kunne hjælpe vores medlemmer med at sikre dem deres rettigheder”.

Siden lanceringen er barselsberegneren blevet brugt flittigt af børnefamilierne.

”Vi kan se, at værdifuld digital rådgivning gør en forskel, og da mange af brugerne ikke er medlemmer af Djøf, åbner barselsberegneren samtidig for nye forretningspotentialer og partnerskaber. Barselsberegneren har været en succes,” tilføjer hun.

Pentia med fra strategi til eksekvering

Hos Pentia er man naturligvis også stolte af det nye digitale produkt:

”Vi er stolte af at have hjulpet Djøf med at udvikle et rådgivningsværktøj, som næsten en tredjedel af alle nye børnefamilier i Danmark bruger. Pentia har været med fra strategi til eksekvering og har bl.a. via brugerinddragelse og tung udvikling været med til at produktificere en vigtig del af Djøfs rådgivning” forklarer CCO, Christian Ruud fra Pentia.

Faktabox om barselsberegneren

  • 90% af brugerne er glade for barselsberegneren
  • 83% af brugerne er kvinder
  • 62% er medlemmer af Djøf
  • 38 % er ikke medlemmer
  • 3% af brugerne overvejer at blive Djøf-medlemmer
  • 78% synes barselsberegneren er nem at bruge
  • Barselsberegneren er baseret på 240 testcases
  • Barselsberegneren er udviklet af i et samarbejde mellem Djøf og Pentia

 

Se barselsberegneren HER

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om barselsberegneren, Pentia eller digitale produkter, så kontakt CCO, Christian Ruud, på cr@pentia.dk eller på mobil 2689 3353