Nyhed

Pentia og Domstolsstyrelsen i nyt digitalt partnerskab

Pentia har netop vundet opgaven med at skabe et nyt domstol.dk i samarbejde med Domstolsstyrelsen.
Domstolsstyrelsen

Pentia og Domstolsstyrelsen i nyt digitalt partnerskab

Pentia har netop vundet opgaven med at skabe et nyt domstol.dk i samarbejde med Domstolsstyrelsen.

Det populære website, domstol.dk, som titusindvis af danskere bruger flittigt, skal have et tiltrængt teknisk og visuelt løft. Samtidig skal tilgængeligheden for alle slags borgere i højere grad i fokus. Den digitale transformationsopgave skal løses af Pentia i tæt samarbejde med Domstolsstyrelsen.

En kort tilbudsproces blev vundet af Pentia i slutningen af november. Opgaven er en såkaldt end-to-end-løsning, hvor Pentia skal levere både design, user experience og platform. Løsningen vil blive bygget på en Umbraco-platform.

Øget tilgængelighed og stærke brugerrejser

Målsætningen for det nye domstol.dk er bl.a. at styrke de digitale brugerrejser, så borgere hurtigere kan finde frem til den viden, de søger. Det bliver desuden et omdrejningspunkt for det nye domstol.dk at sikre tilgængelighed for alle.

Ikke kun borgere bliver tilgodeset med den kommende løsning, der er også tænkt på brugervenligheden for de professionelle aktører, fx advokaterne, samt på Domstolsstyrelsens 2400 ansatte, som får effektiviseret en række interne digitale arbejdsgange.

Jon Bojsen Cetti, projektleder hos Domstolsstyrelsen, udtaler

”Pentia vandt opgaven på baggrund af deres stærke digitale kompetencer og evnen til at eksekvere. Samarbejdet har allerede fået en god start, og vi forventer os meget af partnerskabet. Pentia skal være med til at løfte hjemmesiden ind i en moderne tidsalder, hvor brugernes behov er i fokus og hvor tilgængelighed, responsivitet og brugervenlighed er de bærende søjler.”

Vil du gerne vide mere?

Kontakt Client Director, Kasper Greve, på kgr@pentia.dk eller på mobil 2120 2886.