Nyhed

Pentia kåret som en af Europas bedste arbejdspladser - igen!

Igen i år lander Pentia i den absolutte top.

Europas bedste arbejdspladser på tværs af branche og størrelse blev fejret i går i Stockholm, og Pentia landede en imponerende 8. plads i Great Place To Work i kategorien mellemstore virksomheder. Det bedste resultat det digitale konsulenthus hidtil har opnået på europæisk plan.

Pentias CEO, Jakob Stampe, er både stolt og ydmyg over det flotte resultat:

"Vi var oppe mod en masse fantastiske europæiske virksomheder, der lige som os har fokus på medarbejdertrivsel, så vi er meget stolte af at ende i top-ti. Hos Pentia tror vi på, at det kommer vores kunder til gode, hvis medarbejderne trives og går glade på arbejde med en masse overskud til at levere resultater sammen med vores kunder."

Han tilføjer:

"Det er fedt at blive anerkendt for at være en god arbejdsplads, for det er noget, vi har fokus på hver eneste dag. Hos Pentia lever værdierne; sjov, respekt og ansvar; i måden vi behandler vores medarbejdere på og i samarbejdet med vores kunder."

Pentia har tidligere modtaget to særpriser inden for Great Place To Work, hvor den ene kårede Pentia som Europas sjoveste arbejdsplads. Pentia har desuden ligget solidt placeret  i top-fem i Danmark i kategorien mellemstore IT-virksomheder gennem en årrække.

Hvis du gerne vil vide mere

Kontakt CEO, Jakob Stampe direkte på mail jgs@pentia.dk