Nyhed

Pentia i stærkt nyt partnerskab med FOF

Et spændende samarbejde er nu en realitet-
Fof Rev

FOF er Danmarks største udbyder af aftenkurser, og hvert år deltager 250.000 danskere på et af deres kurser fra yoga til IT. Nu skal Pentia hjælpe FOF med at digitalisere en række interne arbejdsgange samt løfte brugeroplevelsen.

Andreas Rask Lundsgaard, som er Client Director hos Pentia, er ansvarlig for partnerskabet:

”FOF er en spændende og ambitiøs organisation, som vi glæder os til at arbejde sammen med. På den korte bane skal vi hjælpe dem med at effektivisere de interne arbejdsgange samt styrke deres digitale platform. Herefter handler det om personalisering og customer experience", uddyber han.

Klogere, sundere, gladere!

Hos FOF er de også glade for det nye partnerskab:

”Vi har været på udkig efter en partner, som er stærk på Sitecore-platformen, men som samtidig også har kompetencerne til at løfte vores organisation i forhold til brugeroplevelsen og digital transformation. Det har vi fundet med Pentia”, siger Otto Juhl Nielsen, som er direktør for FOF’s sekretariat.

Samarbejdet er indgået over sommeren, og de første projekter er så småt ved at tage konkret form, så Pentia og FOF i fællesskab kan hjælpe med at understøtte FOFs mission om at gøre danskerne klogere, sundere og gladere.

Hvis du vil vide mere?

Har du spørgsmål til partnerskabet eller Pentia, så tag kontakt til Client Director, Andreas Rask Lundsgaard på arl@pentia.dk eller på mobil 5360 0083