Nyhed

Pentia har flest Sitecore MVP-titler i Skandinavien!

Pentia er svær at komme udenom, når det kommer til Sitecore. Det uafhængige konsulenthus har i årevis været anerkendt, som en af verdens dygtigste Sitecore-partnere.
Pentias 5 dygtige Sitecore MVPs gør Pentia til en stærk Sitecore partner

Pentia har flest Sitecore MVP-titler i Skandinavien!

Pentia er svær at komme udenom, når det kommer til Sitecore. Det uafhængige konsulenthus har i årevis været anerkendt, som en af verdens dygtigste Sitecore-partnere - og i år belønnes det hårde arbejde med 5 Sitecore Most Valuable Professional-titler.

De prestigefyldte titler fordeler sig på følgende måde: 3 MVPs i teknologi-kategorien, 1 MVP i strategi-kategorien og 1 MVP ambassadør-kategori. Titlerne tildeles faglige profiler, der har bidraget ekstraordinært til Sitecores udvikling og udbredelse.

Flest titler og eneste kvinde

Med hele fem Sitecore MVP-titler ligger Pentia sig igen i spidsen i Skandinavien og cementerer sin førerposition.

Pentia har således hele 38% af titlerne i Danmark! På skandinavisk plan har Pentia 26% af titlerne. Konsulenthuset er desuden den eneste virksomhed med en kvindelig titel-indehaver, hvilket stemmer overens med Pentias ambition om at åbne flere døre for kvinder, der arbejder inden for teknologi.

Der er i alt 186 teknologi MVPs, 37 strategi MVPs, 18 commerce MVPs og 74 ambassador MVPs i verden i 2019.

Pentia fastholder Sitecore-tronen

Pentias CEO, Jakob Stampe, udtaler:

Vi er stolte over, at man finder nogle af branchens allerdygtigste og engagerede Sitecore-eksperter hos Pentia. Pentia investerer meget i videndeling og medarbejderudvikling, og vi er selvfølgelig begejstrede for at kunne konstatere, at vi fastholder vores position som en af verdens dygtigste Sitecore-partnere.”

Vil du gerne høre mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt Business Development Director, Andreas Rask Lundsgaard på arl@pentia.dk eller på mobil 5360 0083.