Nyhed

Pentia er nu et Umbraco Cloud Powerhouse

Vi er stolte over at kunne meddele, at Pentia er blevet anerkendt som et Umbraco Cloud Powerhouse. Med dette nye badge på trøjen sætter vi endnu engang en tyk streg under, at vi er en anerkendt Umbraco partner.
Pentia Umbraco Cloud Gold (8)

En Umbraco Cloud løsning understøtter den agile, digitale forretning. For websitets set-up i Cloud betyder, at du hurtigere kan udkomme med brugervendte ændringer, eksempelvis nyt content eller nye funktioner, og det er en fordel for virksomheder, der opererer under hård konkurrence. Hvor der ikke er tid til at vente på lange lanceringsprocesser.  

”Pentia har på kort tid etableret succesfulde Umbraco Cloud-løsninger for virksomheder, der har brug for at kunne arbejde agilt og resultatorienteret i markeder præget af hård konkurrence.” 

Anders Trans Sørensen, Sales Director @ Umbraco

At få tildelt status som et Umbraco Cloud Powerhouse anerkender ikke blot vores ekspertise inden for CMS-løsningen. Det giver os også et stempel på, at vi er en leverandør, der sikrer en stabil og effektiv løsning for vores kunder.  

Umbraco Cloud Powehouse er også en fordel for vores kunder 

Statussen giver også en række fordele for vores kunder. Som et Umbraco Cloud Powerhouse - og ikke mindst som Umbraco Goldpartner - har vi adgang til en række fordele hos Umbraco. Vi har hurtig og effektiv adgang til Umbracos supportlinje. Dette gør, at vi hurtigt kan skabe fremdrift i vores Umbraco Cloud Projekter og ikke risikerer, at vores projekter bliver sat tilbage med lange svartider. 

Pentia er Umbraco Gold Partner 

Pentia er specialister i Umbraco 
og har hjulpet mange virksomheder i mål med flotte, 
brugervenlige Umbraco-websites. Vi kan skabe den flotte Umbraco-løsning, du drømmer om. Har du store ambitioner om digitale løsninger, der skaber resultater, så er vi den rigtige Umbraco-leverandør. Som Umbraco Gold Partner hører Pentia til i toppen af Umbraco-pyramiden i forhold til faglighed og resultater.  

Vi kan også hjælpe med digital innovationog digital forretningsudvikling, der tager udgangspunkt i Umbraco. 

Skal vi drøfte jeres digitale muligheder?


Andreas Rask Lundsgaard

Business Development Director
arl@pentia.dk
+45 5360 0083

Arl Circle