Nyhed

Pentia blandt Europas bedste arbejdspladser – igen!

Pentia lander igen i den absolutte top.
GPTW Unicornweb

Pentia blandt Europas bedste arbejdspladser – igen!

Mere end 1.6 millioner ansatte fra 2.800 europæiske virksomheder har deltaget i en omfattende undersøgelse af trivslen på deres arbejdspladser. I går aftes blev de bedste arbejdspladser i Europa så kåret i Athen af Great Place to Work, og endnu engang imponerer Pentia ved at være blandt Europas allerbedste arbejdspladser, da Pentia løber med en flot 12. plads i sin kategori. I øvrigt en forbedring på to pladser i sammenligning med forrige år, hvor Pentia opnåede en 14. plads.

CEO hos Pentia, Jakob Stampe, er naturligvis stolt af resultatet.

”Mange hundrede virksomheder konkurrerer om at være den bedste arbejdsplads i Europa, og derfor er vi selvfølgelig både ydmyge og stolte over, at vi hos Pentia har formået at skabe et så godt sted at arbejde, at vores ansatte stemmer os ind i den europæiske top."

Sjov, respekt og ansvar

For at komme i betragtning i den europæiske konkurrence skal en virksomhed figurerer på den nationale Great Place To Work-liste samt opnå en høj score på det såkaldte Trust Index, der bl.a. måler tillid og arbejdsmiljø.

”Hos Pentia har vi i mange år arbejdet på at skabe en god arbejdsplads, fordi vi synes, det skaber mest værdi for både medarbejdere og kunder. Glade medarbejdere fører ganske enkelt til glade kunder. Det er dejligt, at vores værdier, sjov, respekt og ansvar, som vi forsøger at efterleve hver eneste dag, også giver anerkendelse på europæisk plan,” tilføjer Pentias CEO, Jakob Stampe.

Pentia på 3. pladsen i Danmark

Pentia blev i 2017 kåret som Danmarks 3. bedste IT-virksomhed og har desuden tidligere vundet en pris for sin stærke work-life-balance og er også kåret som Europas sjoveste virksomhed.

Great Place to Work er en global autoritet inden for evalueringen af arbejdstrivsel og udarbejder blandt andet den meget anerkendte årlige arbejdsplads-undersøgelse af nogle af verdens største virksomheder med titlen Fortune 100 Best Companies to Work For®.

Pentia har deltaget de seneste tre år i Great Place To Works evalueringer af danske arbejdspladser.

”Da arbejdsglæde og trivsel i forvejen er en vigtig prioritet for Pentia, er det naturligt for os at bruge Great Place To Works evalueringer som et barometer og et ledelsesværktøj,” slutter Pentias CEO, Jakob Stampe.