Nyhed

Brugeren i centrum på Folketingets nye website. Pentia bag løsningen.

Pentia er bag en af de største, offentlige løsninger.
Folketingetpentiadk

Danmark har i forvejen et af verdens mest åbne parlamenter. Og nu bliver det endnu nemmere at finde frem til dokumenter og forklaringer om Folketingets arbejde. Folketinget har nemlig fået nyt website, der med et større fokus på brugeroplevelsen skaber en strømlinet brugerrejse gennem folkestyrets mange tusind dokumenter. Brugerrejsen har således været det centrale omdrejningspunkt i det tætte samarbejde mellem Folketinget og Pentia i forbindelse med realiseringen af folketinget.dk

Pentia står bag alle elementer af folketinget.dk fra arkitektur, customer experience og design til implementering og integration.

Vi har lyttet til brugerne

Richard Mongin Forrest, projektleder hos Folketinget, har været ansvarlig for indholdet på folketinget.dk

”Vi har lyttet til brugerne. Folketinget.dk er nu mere dynamisk. Navigation er strømlinet og indholdet langt mere aktuelt. Samtidig har vi prioriteret at forklare den politiske proces, så vi beriger det indhold, som Folketinget producerer med uddybende forklaringer.”

Han fortsætter:

”Det betyder eksempelvist, at vi ikke bare lægger Finansloven ud, men at vi forklarer, hvilken proces den er baseret på. Samtidig kommer vi til at arbejde i aktuelle temaer, så vores digitale vindue mod verden afspejler det, vores brugere møder i samfundsdebatten og pressen.”

Stort fokus på customer experience

For at række hånden ud mod brugeren er folketinget.dk opbygget på en ny, brugervenlig måde, så det bliver langt nemmere at navigere. Via brugertests har projektteamet bag folketinget.dk tilrettet websitet og har på den måde styrket brugerrejsen. Som noget nyt bliver websitet også responsivt og tilgængeligt på tværs af devices og platforme.

Folketinget.dk er del af en såkaldt multisiteløsning, som kommer til at integrere alle Folketingets websites fra EU-Oplysningen til kampagnesites. Platformen er baseret på Sitecore.

Se mere her: http://www.ft.dk/

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål til det nye samarbejde, er du velkommen til at kontakte Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på e-mail: arl@pentia.dk eller via mobil 5360 0083.