Nyhed

Pentia bag corporate design til ambitiøs Life Science-startup

Et stærk designkoncept, der udfordrer det traditionelle.
Splyclean

SPLY er en fremadstormende startup inden for kliniske forsøg i den såkaldte life science-branche. Deres ambition er at gøre det billigere at udvikle ny medicin ved at forecaste, optimere og styre produktionen og logistikken under kliniske forsøg. Selvom SPLYs koncept er banebrydende og har potentialet til at skabe disruption inden for forecast til kliniske test, så har marketingbudgettet endnu ikke helt samme størrelse som potentialet. Derfor henvendte SPLY sig til Pentia for at få hjælp til at udvikle en unik corporate identity på et lille budget.

Pentia tog udfordringen op.

Stor tilfredshed og værdifuld rådgivning

Antony Pham, medstifter af SPLY, udtaler:

”Da vi så det design, som Pentia havde udviklet på baggrund af vores input, var vi meget tilfredse og er sikker på, at det vil hjælpe os med at skille os ud i forhold til de traditionelle og store brands i branchen. Pentia har givet os et yderst godt fundament til at starte opbygningen af vores brand samt leveret værdifuld rådgivning. ”

Den designpakke, som Pentia har skabt til SPLY, inkluderer bl.a. et website samt design af logo, brevskabelon, PowerPoint-skabelon, visitkort og identitet til sociale medier.

SPLY vil forandre verden

Maja Bergstrøm Dollerup, Senior Projektleder hos Pentia, har været ansvarlig for projektet. Hun udtaler:

”Vi er gået efter at skabe et designudtryk for SPLY, som matcher deres store potentiale og som er gearet til at blive videreudviklet i takt med, at virksomheden vokser. Det er et design, der vil kunne gøre sig på den helt store arena.”

Om selve samarbejdet med SPLY tilføjer hun:

”Det har ramt os lige i hjertet at arbejde med SPLY. De vil forandre verden og gøre det billigere at udvikle ny medicin. Det er en fantastisk målsætning! Et spændende projekt, som vi føler os meget privilegerede over at være en del af.”

Se designet til websitet her:

Interesseret i et nyt corporate design?

Kontakt Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på arl@pentia.dk eller ring på 5360 0083.

Om Pentia

Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strateger, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel i din forretning.

Pentia beskæftiger 90 mand på kontorer i København, Aarhus og Malmø. Pentia arbejder inden for customer experience, strategisk rådgivning, digital implementering og integration.