Nyhed

Pentia hjælper Norlys med at skabe et sammenhængende digitalt landskab

En fusion af to store organisationer som SE og Eniig nødvendiggør en sammenfletning af de digitale systemlandskaber og udvikling af et fælles sprog. Pentia har understøttet den digitale transformation.
Norlys (1)

Da SE og Eniig blev fusioneret til Norlys i 2019, opstod Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Men en ny og stærkere organisation kræver også en sammenfletning af de digitale systemlandskaber, tættere samarbejde mellem IT og marketing og et fælles ”digitalt” sprog.

Pentia har i den proces haft en vigtig rolle som digital sparringspartner i forhold til opbygning af et sammenhængende digitalt landskab, der ikke alene understøtter den nye fusionerede organisation, men som samtidig har brugerrejsen som omdrejningspunkt.

”Den sparring, som Pentia har givet os på sammenfletningen af vores digitale systemlandskab har været en afgørende faktor i opbygningen af et stærkt og sammenhængende digitalt fundament, der understøtter vores digitale transformation og øgede fokus på arbejdet med kunderejser end-to-end.”

Christel Toftegaard Poulsen, CMO hos Norlys

 

Om Norlys

Norlys er et andelsselskab skabt af mere end 700.000 andelshavere og har fokus på at udvikle det aktive ejerskab og lokalområder. Norlys er en integreret del af samfundet og investerer derfor massivt i at gøre Danmark grønnere og mere digitalt.

 

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere


Christian Ruud

CCO + Partner
cr@pentia.dk
+45 2689 3353