Pressemeddelelse

Pentia opkøber inovo og gør klar til at bygge digitale vækstmotorer for virksomheder

Med opkøbet styrkes Pentias fokus på at være et stærkt digitalt forretningshus, idet inovo har spidskompetencer inden for salgsfremmende digitale virkemidler som leadgenerering og marketing automation.
Innovo Ny PMR

Coronakrisen har for alvor sat to streger under digitalisering herhjemme. Derfor er der mere end nogensinde brug for stærke digitaliseringsbureauer, som kan skubbe til forretningen i de ramte virksomheder og få den danske økonomi tilbage på rette spor. Både i de virksomheder, der har måtte sige farvel til store dele af deres omsætning, men også dem, der pludselig har måtte løbe rigtigt stærkt for at følge med en eksplosivt stigende efterspørgsel.

Pentia A/S opkøber inovo A/S


Med opkøbet styrkes Pentias fokus på at være et stærkt digitalt forretningshus, idet inovo har spidskompetencer inden for salgsfremmende digitale virkemidler som leadgenerering og marketing automation.

Pentia får en stærkere tilstedeværelse i Jylland, hvor inovos direktør overtager ansvaret for markedet og for at vækste det jyske kontor.

Beslutningen har effekt fra 1. august 2020, hvor alle inovos og Pentias medarbejdere flytter sammen på Pentias kontor, Skovvejen 2, Aarhus C.

Christian Ruud, CCO og partner i Pentia, siger om opkøbet:

“Der er i markedet et udtalt og accelererende behov for, at alle digitale investeringer bliver rentable på kortere tid. Sammen med inovo kan vi imødekomme det behov med endnu stærkere digitale salgsvirkemidler og udbygge vores position som en stærk forretnings- og teknologipartner for vores kunder”.

Lars Norré, direktør og partner i inovo, siger om opkøbet:

“Jeg er meget begejstret for, at vi nu bliver en del af Pentia. Pentia er et bundsolidt konsulenthus, som jeg altid har haft meget stor respekt for. Ved at blive en del af Pentia får vi langt større muskler i markedet. Dem vil vi bruge til at vokse de kommende år. Udover at styrke Pentia med kompetencer inden for leadgenerering og marketing automation, ser jeg også frem til personligt at stå i spidsen for at indfri vækstambitionerne for Aarhuskontoret”.

Om Pentia A/S


Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus, der har fokus på at levere resultater. Resultater, der flytter forretning, begejstrer brugere og understøtter selv den mest ambitiøse forretningsstrategi.  

Pentia er stiftet i 1998 og har i dag knap 100 medarbejdere på kontorer i Malmø, Aarhus og København.

Blandt Pentias kunder finder du BoConcept, Sundhedsstyrelsen, Demant, Det Kongelige Teater og Danske Spil.

Om inovo A/S


inovo er et digital konsulenthus som siden 2015 har fokuseret på implementering af marketing automation samt planlægning og drift af marketing kampagner baseret på marketing automation. De to ejere Direktør Lars Norré og Thomas Kjær Nielsen har siden 2003 haft ledende roller i større digitale konsulenthuse såsom Webdanmark (nu Impact) og Kraftvaerk. Blandt kunderne er Waoo, Diabetesforeningen og KIA.

Har du spørgsmål om opkøbet af inovo?


Christian Ruud
CCO, Partner
cr@pentia.dk
+45 2689 3353


Christian Ruud
Automation
Aarhus Event 23. SEP

Marketing automation. Sådan kommer du rigtigt i gang

 Morgenmøde om marketing automation i Pentias lokaler i Aarhus

Looping 2019 9
Aarhus Event 28. OKT

Strategic Looping. Hurtigere digitale resultater

Stratecution-morgenmøde om digital eksekvering i Pentias lokaler i Aarhus.