Webinar

Hvordan driver man digitale forandringer?

Evnen til at omstille sig har ført mennesket fra sletten til en digital verden. Men hvordan hænger det sammen med, at vi nu har så svært ved at forandre vores virksomheder i det omfang, som er nødvendigt? Skal vi stå ved afgrunden, før vi endelig springer ud i nytænkning og forandring.
Peter Drucker PRISMS
Peter Drucker

”Culture eats strategy for breakfast” Du kender sikkert begrebet, som forfatteren og underviseren Peter Drucker opfandt og formulerede. Populært sagt betyder det, at det er lige meget, hvilken klog strategi, ledelsen har lagt, hvis man ikke samtidig får forandret kulturen, der skal udføre den. "Plejer" er verdens mest formidable modstander.

”Culture eats strategy for breakfast”

Udfordringen ved forandring er, at rigtig mange af os ikke bryder os særlig meget om den. Faktisk viser undersøgelser fra Forbes, at op mod 45% af alle medarbejdere helst ikke vil have, at noget som helst forandrer sig på arbejdspladsen, og den indstilling bliver hurtigt en udfordring, når vi lever i en verden, hvor vi er omgivet af forandring i alle dimensioner fra det digitale og økonomiske til det kulturelle og sociale.

Senest har Corona-krisen endnu engang udfordret vores evne til at omstille os.

Pentia holder webinar om forandring


Forretningsmodeller, digitale økosystemer og produkter – det hele skal løbende forandres. Nogle gange taler vi om mindre justeringer, andre gange om radikale forandringer. Som virksomheder lykkes vi bedst, hvis vi rummer den naturlige modstand mod forandring og ser den i øjnene. Vi har brug for forandring, så skal vi ikke give den kultur noget andet at spise til morgenmad end vores strategi?

Dette event er afholdt, men Pentia afholder løbende events. Se mere her

 

Forandring Upsell 02