Nyhed

HusCompagniet og Pentia i nyt samarbejde

Grundstenen er lagt for et nyt stærkt samarbejde.
Husc

Fundamentet lagt for nyt samarbejde mellem Pentia og HusCompagniet

Grundstenen er lagt for et nyt samarbejde mellem Pentia og HusCompagniet. Pentia løb nemlig med sejren i en større pitchrunde om at skulle udvikle og realisere HusCompagniets ambitiøse digitale visioner.

HusCompagniet er en virksomhed i hastig udvikling, som gennem de seneste 4 år har vundet prisen som Årets Husbygger i Danmark. Med EQT’s ejerskab er væksten på agendaen, både ift nye markeder geografisk, men i særdeleshed også ift den digitale forretning.

”Vi vil gerne i dialog med vores kunder så tidligt som muligt - og ved at udbygge vores digitale tilstedeværelse, inviterer vi potentielle kunder indenfor tidligere i inspirations- og købsprocessen. Den udvikling skal Pentia hjælpe os med at realisere,” forklarer Mikkel Simonsen, Head of Digital Marketing hos HusCompagniet.

Udvikling af digitale touchpoints

Samarbejdet med Pentia kommer til at involvere en lang række af Pentias digitale kompetencer inden for strategi, UX, design og implementering. Det digitale fundament bliver baseret på Sitecores Experience platform.

Business Development Director hos Pentia, Hans von Haffner, som har været tovholder på sagen, beskriver HusCompagniet som en drømmekunde:

”HusCompagniet er meget visionær på det digitale felt, og har fokus på at styrke forretningen via digitale touchpoints, så potentielle og eksisterende kunder bliver mødt med relevant indhold og får den hjælp eller inspiration de søger, fx via virtual reality. Det ser vi fremt til at være en del af, og ikke mindst til at skabe resultater sammen,” siger han.

Samarbejdet er indgået i slutningen af februar og er netop gået i gang.