Nyhed

Forbrugsforeningen og Pentia skruer op for de digitale ambitioner

Et nyt spændende samarbejde har set dagens lys.
Forbrugsforeningen Pentiadk

Forbrugsforeningen vil gerne styrke sin digitale tilstedeværelse, og det bliver fremover med Pentia som tæt samarbejdspartner. De overordnede målsætninger for samarbejdet handler om at få de mere end 200.000 danske familier, som allerede er medlemmer, endnu hurtigere frem til de mange fordele og bonus. Og så skal samarbejdet naturligvis også føre til endnu flere medlemmer over tid.

Nemmere vej til medlemsfordele

I første omgang skal det digitale fundament styrkes, og det sker ved, at Pentia overtager Forbrugsforeningens Sitecore-løsning og opgraderer den. Den proces er allerede i gangsat og skal føre til implementering af en experience-platform og en stærkere søgefunktion, så Forbrugsforeningen kan søsætte en mere individuel, relevant kommunikation med de mange medlemmer.

Viden om medlemmerne i spil

Bo Madsen, som er User Experience Strategist, hos Pentia uddyber samarbejdets ambitioner:

”Vi kommer til at sætte Forbrugsforeningens store viden om medlemmerne i spil på tværs af kanaler fra websitet og de sociale medier til deres email-program. Målsætningen er at gøre det nemmere for medlemmerne at orientere sig om gode tilbud samt skaffe flere medlemmer.”

Vil du gerne vide mere?

Kontakt Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på arl@pentia.dk eller på mobil 53600083