Nyhed

Eneste kvinde i Skandinavien med en Sitecore MVP-titel

Den eneste kvinde i Skandinavien med en Sitecore Most Valuable Professional-titel hedder Christina Hauge Engel, og hun arbejder i det digitale konsulenthus Pentia
Medalje

Den eneste kvinde i Skandinavien med en Sitecore Most Valuable Professional-titel hedder Christina Hauge Engel, og hun arbejder i det digitale konsulenthus Pentia. Hun er i øvrigt også den eneste med en MVP-titel inden for kategorien digital strategi i Danmark.

”Jeg er stolt over at være blevet udnævnt som Sitecore MVP inden for digital strategi. Det er noget, jeg har arbejdet på de sidste par år, og det er fedt, at det så lykkes,” fortæller en glad Christina.

CHL MVP Mini

Christina – en digital ildsjæl

Sitecore Most Valuable Professional er en titel, som tildeles digitale profiler, der gør en forskel inden for deres felt og inden for Sitecores community. Titlen findes i fire kategorier: Technology, Digital Strategy, Commerce og Ambassador. På verdensplan findes der 329 titler – heraf langt de fleste i USA. I Skandinavien findes kun 20 MVP’ere, hvoraf Pentia bestrider hele seks titler.

Christina er en dygtig digital strateg, der brænder for at identificere forretningspotentiale hos kunderne.

”Den digitale platform i sig selv er ikke særlig interessant, uanset hvor stærk den er. Værdien opstår først, når vi identificerer forretningsmuligheder og realiserer dem”, tilføjer hun. 

Link med Christina

Link med Christina Hauge Engel via LinkedIn her – eller skriv til hende på chl@pentia.dk

Se verdens andre Sitecore Most Valuable Professionals her.

Mere viden om Pentia og Sitecore

På udkig efter ny Sitecore Partner? Interesseret i at høre mere om Sitecore? Kontakt Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på arl@pentia.dk eller ring på 5360 0083.

Drømmer du også om at blive MVP?

Har du en drøm om en dag at blive en Sitecore MVP? Vi har en række ledige stillinger, som kan være første skridt i den rigtige retning.

Læs mere her.