Nyhed

Scenen er sat for et nyt digitalt samarbejde mellem Pentia og Det Kongelige Teater

Rejsen fra klik til billet skal være kortere og mere tillokkende. Pentia og Det Kongelige Teater skal fremover sammen udfordre sofaen, computerspillet og Netflix, så flere får øjnene op for den eksplosion af talent og oplevelse, som Det Kongelige Teater rummer på tværs af scener og genrer.
Pentia og Det Kongelige Teater i samarbejde om Marketing Automation
Pentia og Det Kongelige Teater tager et fælles spring ud i et nyt samarbejde om transformation og marketing automation. (foto: Klaus Vedfelt)

Den stille, intense forventning, der breder sig i salen, i sekunderne før forestillingen begynder, er magisk og helt unik. 

I den digitale branche har man i de sidste 5-10 år været klar over, at brugeroplevelsen er en afgørende parameter for succes, men på Det Kongelige Teater har man vidst det i over 100 år.

Nu betyder et nyt digitalt samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Pentia, at endnu flere danskere skal få øjnene op for de mange fascinerende forestillinger, der skabes på tværs af genrer på Det Kongelige Teaters scener.

Marketing automation
Det Kongelige Teater og Pentia i nyt digitalt samarbejde omkring marketing automation (foto: Klaus Vedfelt)

Digital nytænkning af gamle dyder


Danskerne bliver bombarderet med underholdningstilbud, og dermed er tid blevet det moderne menneskes vigtigste ressource. For at lægge billet ind på noget af den tid kræver det derfor en nytænkning af forholdet mellem en kulturforbruger og en institution som Det Kongelige Teater.

Forbindelsesleddet ud til kulturforbrugeren er med tiden blevet digitalt, og derfor handler opgaven, som Det Kongelige Teater og Pentia skal løse sammen, om en digital nytænkning af kommunikationen omkring billetsalg i forhold til både nysalg og gensalg.

"Vi har en ambitiøs strategi om at være relevante for stort set alle danskere. Det gør vi gennem vores valg af kunst på scenerne, men i høj grad også ved at optimere vores digitale kommunikation og kanaler, så vi kan komme i kontakt med endnu flere - endnu mere målrettet. Vi ser frem til at sætte turbo på marketing automation, agere mere relevant for flere og fylde vores sale“
Magnus Restofte, Kommunikationsdirektør
Pentia skal levere marketing automation til Det Kongelige Teater
Scenen er sat for et nyt digitalt samarbejde mellem Pentia og Det Kongelige Teater. (foto: Per Morten Abrahamsen)

Øget konvertering og fyldte sale


Helt konkret skal dialogen med kulturforbrugerne målrettes og personaliseres, så vejen fra klik til billet bliver kortere og mere tillokkende. Det mål opnås ved at understøtte dialogen med et nyt Marketing Automation-system fra Agillic leveret som en service. 

Scenen er sat for et samarbejde baseret på en holistisk tilgang til stabilitet, forretningsudvikling og innovation, hvor hovedrollen udspilles af den skabte forretningsværdi.

NY 300Ppi
Foto: Camilla Winther

Skal vi mødes?


Kasper Greve

Business Director 
kgr@pentia.dk
+45 2120 2886

 

Kgr Circle