Nyhed

Danske Spil fortsætter samarbejdet med Pentia: nu 10 års jubilæum for et helt unikt samarbejde

Som Danmarks største spiludbyder er det helt afgørende for Danske Spil, at kunne tilbyde det bedste spiludbud gennem en markedsledende digital brugeroplevelse. Det kræver adgang til de bedste digitale konsulentkompetencer, markedet kan byde. Det er derfor glædeligt, at Danske Spil fortsætter det tætte samarbejde med Pentia. Et samarbejde, som hastigt nærmer sig et 10-års jubilæum.
Danske Spil 625X408
Danske Spil ingår aftale med Pentia om en bred vifte af digitale kompetencer

Den nye konsulentrammeaftale dækker en bred vifte af kompetencer. Det bliver fortsat Pentias rolle, at levere .Net og Sitecore udviklingskompetencer, der understøtter Danske Spils forretningsbehov,- og med Pentias brede vifte af faglige konsulentprofiler, er det muligt at sætte de helt rette spidskompetencer i spil, når bolden skal dribles i mål.

Pentia har over en årrække opbygget dyb erfarring med online-spille branchen, og har igennem de sidste 10 år haft et stærkt samarbejde med henholdsvis Danske Spil og Tivoli Casino. At samarbejdet nu fortsætter er endnu et bevis på, hvor langt man kan nå med dyb forretningsforståelse og stærke digitale kompetencer.

”At samarbejdet nu fortsætter bunder i en unik og langvarig relation mellem Pentia og Danske Spil, hvor vi gennem de konkrete projekter og opgaver er kommet rigtig tæt på Danske Spils forretning. Og med vores dybe teknologiske viden, har vi gentagende gange bevist, at vi kan omsætte viden til konkrete handlinger”.

- Andreas Rask Lundsgaard, Business Development Director i Pentia.

Forlængelsen af samarbejdet sætter desuden endnu engang streg under, at Pentia ikke blot er udstyret med et prisbelønnet arkaderum på kontoret på Islands Brygge, men at vi også formår at omsætte en sjov arbejdsdag til respektfuld og reel forretningsværdi.

Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde. 

Skal vi mødes og tale digitale muligheder?

Andreas Rask Lundsgaard
Business Development Director
arl@pentia.dk
+45 5360 0083

Arl Circle