Nyhed

Pentia indgår samarbejde med Codan om nyt digitalt kunde- og rådgiverunivers

Codan og Pentia har indgået et tæt samarbejde, hvor Pentia fører an på vejen mod et nyt, digitalt kunde- og rådgiverunivers, hvor time-to-market er en kritisk faktor. Med det nye univers kan Codan udkomme med kunderelevante tiltag hurtigt og effektivt.
Codan 625X408

Codan er et af Skandinaviens største og ældste forsikringsselskaber og hjælper årligt mere end en kvart million danskere med deres forsikringer og skadesanmeldelser. Med en sådan størrelse sættes der høje krav til den digitale platform, som skal have den rette balance mellem agilitet, skalerbarhed og ikke mindst høj sikkerhed.

Christian Ruud, CCO & Partner i Pentia udtaler om samarbejdet: 

 ”Det er med stor fornøjelse, at Codan har vist Pentia den tillid at betro os opgaven med deres nye kunde- og rådgiverunivers. Vi glæder os til at være med til at sikre det helt rette digitale og teknologiske fundament, der fremadrettet skal være med til at styre Codan i en spændende strategisk retning.”

Samarbejdet mellem Codan og Pentia spænder bredt og inkluderer stærke kompetencer i begge lejre med såvel strategiske som teknologiske kompetencer. Derved bygges Codans nye digitale kunde- og rådgiverunivers på en kombination af forretningsforståelse, analytisk indsigt og dyb, teknisk ekspertise. Kompetencer der til sammen skaber en agil og skalerbar platform, til glæde for Codans kunder og til gavn for forretningen.

Tommy Leoni, Head of Customer Facing Systems & Intelligent Automation hos Codan Forsikring udtaler om samarbejdet: 

"Vi ser med stor entusiasme frem til dette samarbejde, hvor en ny digital milepæl for Codan starter med at bygge nye digitale rejser for vore kunder og strategiske samarbejdspartnere.

Vi skal forene vores kommercielle ekspertise med digitale muligheder, udvikle i en agil kontekst hvor vi holder kunden og brugeren i centrum, samt sikre vi udfordrer os selv som forsikringsselskab"

Vi byder Codan hjerteligt velkommen hos Pentia. Vi ser frem til samarbejdet.