Nyhed

Sammen med Pentia kan Børne- og Undervisningsministeriet nu fortsat sikre øget åbenhed i den offentlige sektor

For i de næste 4 år er det Pentia, der som full-service leverandør af UX, design, udvikling og drift, tager ansvaret for at Børne- og Undervisningsministeriets 14 websites er åbne, tilgængelige og ikke mindst lette for besøgende at danne sig et hurtigt overblik over og finde relevant information på.
B├╕Rne Og Undervisningsministeriet 625X408 05
Pentia indgår en 4 årig full-service kontakt med Børne- og Undervisningsministeriet.

Børne- og Undervisningsministeriet har offentliggjort, at Pentia de næste 4 år står for videreudvikling og drift af ministeriets Sitecore-baserede websites og intranet.

I begrundelsen for valget af Pentia fremhæver ministeriet blandt andet, at Pentia tilbyder et særdeles stærkt team, der kan sikre et balanceret fokus mellem udvikling, analyse og vedligehold, og som kan være rådgivende og udførende på alle niveauer.

Samtidig fremhæves Pentias plan for overtagelse af ministeriets løsning som grundig, tydelig og klar og Pentias plan for optimering og forbedring af ministeriets løsninger som velovervejet og særdeles tilfredsstillende.

Andreas Rask Lundsgaard, Business Development Director i Pentia udtaler om samarbejdet:

”Vi er i Pentia stolte af, at Børne- og Undervisningsministeriet har betroet os opgaven. Ambitionerne er høje, og der er nok at tage fat på, så vi glæder os til at komme i gang.”

Vi byder Børne- og Undervisningsministeriet hjerteligt velkommen hos Pentia.

Samarbejdet placerer dem skulder mod skulder med Sundhedsstyrelsen, Sundhedsdatastyrelsen, ATP og Erhvervsstyrelsen.

Skal vi mødes og tale digitale muligheder?

Andreas Rask Lundsgaard
Business Development Director
arl@pentia.dk
+45 5360 0083

Arl Circle