Konsulent til Pentias Technology afdeling 

Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om backend-jobbet i Pentias Technology-afdeling i København. Vi søger nemlig talentfulde backend konsulenter med 1-3 års konsulenterfaring fra webudvikling med fokus på .net & C#.

I Pentia har vi over de sidste 20 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt konsulenthus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på livsbalance. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!

Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende. Dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

Om dig og Technology-afdelingen

Technology-afdelingen består af 30 medarbejdere, der aldersmæssigt spænder spænder fra midt i tyverne til start halvtredserne.

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med avancerede integrationsløsninger, hvor kodning og arkitekturopgaver, men også kunderådgivning, bliver en del af dine opgaver.

Din rolle og dine evner

Du koder i både .NET og C# og har en relevant IT-faglig uddannelse. Har du tidligere arbejdet med Sitecore eller Umbraco er det en fordel, men ellers lærer du det hos os.

Hos Pentia kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektledere, UX’ere, designere og frontendere, hvor du bliver ambassadør for en kvalitetsorienteret backend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartnere i de forskellige projekter. Derfor kræver rollen stor ansvarsfølelse, og lyst til at arbejde i teams.

Hvis du kan nikke ja til ovenstående og ellers vil være med til at bygge løsninger, der bygger på, og også udfordrer, din faglige viden, og hvis du interesserer dig mere end almindeligt for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udvikling, passer du lige ind hos os

Hos Pentia får du bl.a.:

  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
  • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser
  • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer
  • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer
  • Masser af sociale arrangementer og events
  • Super sundhedsforsikring samt konkurrencemæssig løn og pension
  • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik, frugt. Morgenmad og frokost serveret af vores egen kok – aftensmaden kan naturligvis bestilles med hjem

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og din motiverede ansøgning via dette link.Vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Gruppeleder Mikkel Rosengaard på mir@pentia.dk.

Om Pentia

Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strateger, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel for vores kunder. Pentia beskæftiger 90 mand på kontorer i København, Aarhus og Malmø inden for customer experience, strategisk rådgivning, digital implementering og integration.

Pentia har fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling. Vi har opnået topplaceringer i Great Place To Work uafbrudt de seneste fire år, lige som vi har vundet en pris for vores work life balance og er til med kåret som intet mindre end Europas sjoveste arbejdsplads.