Backend Konsulent til Pentias Technology afdeling

Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om backend-jobbet i Pentias afdeling i København. Vi søger nemlig talentfulde konsulenter med 1-3 års erfaring fra webudvikling evt. fra et studiejob.​
DSC8234

Hvorfor arbejde i Pentia?  


Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.  

​Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne.  På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.  

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.    

I Pentia har vi over de sidste 22 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på livsbalance.  Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillelige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!  

Om dig og Technology afdelingen  


Technology afdelingen i Pentia består af 30 medarbejdere, der aldersmæssigt spænder fra start tyverne til midt halvtredserne.  

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med avancerede integrationsløsninger, hvor primært kodning, arkitekturopgaver og kunderådgivning, bliver en vigtig del af dine opgaver.  

Din rolle og dine evner  


Du har et solidt uddannelsesmæssigt fundament, har god erfaring med webudvikling og koder i både .NET og C#. Har du desuden erfaring med CMS´er er det en stor fordel.

Hos Pentia kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektledere, UX’ere, designere og frontendere, hvor Du bliver ambassadør for en kvalitetsorienteret backend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartnere i de forskellige projekter. Derfor kræver rollen stor ansvarsfølelse, og lyst til at arbejde i teams.  

​Hvis du kan nikke ja til ovenstående og ellers vil være med til at bygge løsninger der bygger på, og også udfordrer, din faglige viden og hvis du interesserer dig mere end almindeligt for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udvikling passer du lige ind hos os 

Hos Pentia får du bl.a.:  

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold  
  • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer  
  • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer  
  • Masser af sociale arrangementer og events  
  • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension  
  • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn  
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost serveret af vores egen kok – aftensmaden kan naturligvis bestilles med hjem  
  • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser 

 

DSC8235

Sådan ansøger du:   


Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler.   

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Afdelingsleder Mikkel Rosengaard på mir@pentia.dk.