Backend Konsulent til Pentia i Aarhus

Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om backend-jobbet i Pentias Technology-afdeling i Aarhus. Vi søger nemlig en dygtig backend konsulent med erfaring fra webudvikling.
James Pond 1Qkyck Ul3g Unsplash

Om dig og Technology afdelingen 

Technology afdelingen i Pentia består af 25 medarbejdere, der aldersmæssigt spænder fra start tyverne til midt halvtredserne.  

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med avancerede integrationsløsninger, hvor primært kodning, arkitekturopgaver og kunderådgivning, bliver en vigtig del af dine opgaver.  

Din rolle og dine evner  

Du har et solidt uddannelsesmæssigt fundament, har god erfaring med webudvikling og koder i både .NET og C#. Har du desuden erfaring med CMS, React eller Headless er det en stor fordel.

Hos Pentia kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektledere, UX’ere, designere og frontendere, hvor Du bliver ambassadør for en kvalitetsorienteret backend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartnere i de forskellige projekter. Derfor kræver rollen stor ansvarsfølelse, og lyst til at arbejde i teams.  

Hvis du kan nikke ja til ovenstående og ellers vil være med til at bygge løsninger der bygger på, og også udfordrer, din faglige viden og hvis du interesserer dig mere end almindeligt for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udvikling passer du lige ind hos os

Hos Pentia får du bl.a.:  

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold  
  • Fladt hierarki  
  • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer  
  • Masser af sociale arrangementer og events  
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost
  • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension  
  • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser


Hvorfor arbejde i Pentia?  

Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.  

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.  

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.    

I Pentia har vi over de sidste 23 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på livsbalance. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillelige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!  

Sådan ansøger du:  

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk.

 

DSC8235

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.