Studiejob i Pentias Technology afdeling

Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om backend-jobbet i Pentias afdeling på Islands Brygge. Vi søger nemlig talentfulde juniorkonsulenter med interesse i webudvikling baseret på CMS platforme og .NET teknologi.
DSC8297

Hvorfor arbejde i Pentia?  

Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.  

​Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne.  På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.  

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.    

I Pentia har vi over de sidste 22 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med gode arbejdsforhold. Hos os er der fokus på livsbalance.  Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillelige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!  

Om dig og Technology afdelingen  

Technology afdelingen i Pentia består af 30 medarbejdere, der aldersmæssigt spænder fra start tyverne til midt halvtredserne.  

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med kodning på nye og eksisterende webløsninger i samarbejde med erfarne kolleger. 

Din rolle og dine evner  

Du koder måske allerede i .NET og C# og er i gang med en relevant uddannelse på kandidatniveau fra f.eks. ITU, DTU eller KU. Du brænder for Webteknologi, og hvis du tidligere har arbejdet professionelt med Sitecore, Umbraco eller andre CMS´er er det en fordel, men ellers lærer du det hos os.   

Hos Pentia kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektledere, UX’ere, designere og frontendere, hvor Du bliver ambassadør for en kvalitetsorienteret backend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartnere i de forskellige projekter. Derfor kræver rollen stor ansvarsfølelse, og lyst til at arbejde i teams.  

​Hvis du kan nikke ja til ovenstående og ellers vil være med til at bygge løsninger der bygger på, og også udfordrer, din faglige viden og hvis du interesserer dig mere end almindeligt for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udvikling passer du lige ind hos os 

Hos Pentia får du bl.a.:  

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold  
  • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer  
  • Løbende uddannelsesmuligheder og kurser  
  • Masser af sociale arrangementer og events  
  • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn  
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost serveret af vores egen kok.

DSC8246

Sådan ansøger du:   

Søg stillingen ved at sende dit CV og din motiverede ansøgning via linket senest 7. august. Vi indkalder løbende til samtaler.   

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Gruppeleder Mikkel Rosengaard på mir@pentia.dk.