Sales Director til Aarhus

Vi søger en strategisk stærk og resultatorienteret Sales Director, der besidder de markedsstrategiske kompetencer, der skal til for at positionere Pentia stærkt i Aarhus og doble omsætningen over de næste år. Skriv til os senest 6. januar,

Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strateger, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel i din forretning. Pentia beskæftiger 100 ansatte på kontorer i København, Aarhus og Malmø. Pentia arbejder inden for digital transformation og implementering samt strategisk rådgivning.
Det digitale fokus og den dybe faglighed inden for disse discipliner er, hvad der differentierer Pentia fra de mere traditionelle, digitale bureauer, og gør Pentia i stand til at skabe og implementere teknisk komplekse og kreativt visionære løsninger, der samlet bidrager effektivt til kundens forretning.

Hos Pentia er der højt til loftet, en unik fællesskabsfølelse, og man går op i at skabe gode rammer for sine medarbejdere. Der investeres massivt i både uddannelse, innovation og sociale tiltag, og som naturlig konsekvens heraf, er Pentia flere gange blevet kåret som én af de bedste digitale arbejdspladser i Danmark.

Pentia har kontorer i både København, Malmø og Aarhus, og med en ambition om at vækste Jyllands -afdelingen markant over de næste år, søger Pentia nu en erfaren og strategisk stærk Director som vil blive primær driver på den spændende vækstrejse.

Stillingen

Som Sales Director, bliver du ansvarlig for at vækste forretningen, og nå Pentias overordnede målsætning for Jylland om at levere nogle af markedets stærkeste digitale løsninger.
Samtidig vil dit ansvar bestå i at opbygge og udvikle teamet med henblik på en stærk positionering i Jylland, som er i overensstemmelse med Pentias DNA og stærke værdisæt.

Konkret har Pentia ambitioner om en dobling af omsætningen og teamet over de næste år. Du skal dermed både sikre, at organisationen og sammenhængen til de interne processer understøtter den overordnede vækstambition, og være med til at sætte den strategiske retning for bureauet for dermed at sikre salg og vækst.

Dette kræver, at du er strategisk funderet i din tilgang til at skabe resultater, og kommer med solid digital forståelse. Du kommer endvidere med en lyst til at lede, da du skal stå i spidsen for opbygningen af teamet i Aarhus. Det er derfor et succeskriterium, at du er proaktiv og har gennemslagskraft samtidig med, at du er motiverende, og er i stand til at skabe engagement, entusiasme og integration omkring Pentias strategiske målsætninger.

Som Sales Director hos Pentia kommer du til at indtage en central og strategisk vigtig rolle, og det er væsentligt, at du har en proven track-record ift. go-to-market strategi og forretningsorganisering.

Dine opgaver som Sales Director hos Pentia kan opsummeres til følgende:

  • Ansvar for kunder, omsætning og styring af pipeline
  • Ansvar for Aarhus kontorets go-to-market strategi, handlingsplaner samt eksekvering
  • Budgetplanlægning
  • Ledelsesrapportering
  • Udvikling af Aarhus-afdelingen
  • Ansvar for kommercielle partnerskaber og netværk.

​Din profil

Du kommer med et drive, der matcher Pentias vækstambitioner, og du har en proven track record i forbindelse med at opbygge og udvikle en forretning som denne. Endvidere har du flere års erfaring fra en lignende stilling og/eller med forretningsudvikling og digital strategi, og har som resultat heraf både et stort branchekendskab og et solidt netværk i branchen. Du er kommerciel til benet og har stærke strategiske kompetencer.

Du har en veludviklet forretningssans og en lige så stor passion for at skabe og opbygge – og du kan identificere nye forretningsmodeller og tendenser og dermed muligheder før de fleste andre.

Som person er du resultatorienteret og tør sætte retningen både udadtil og internt i organisationen, og du træder naturligt ind i rollen. Det er væsentligt, at du har stor gennemslagskraft og kan levere stærke resultater – også under pres.
Du er en passioneret person, der er klar går den ekstra mil for at levere den bedste løsning. Hertil er du en udpræget teamplayer med empatiske og respektfulde samarbejdsevner, og en stor åbenhed over for andres holdninger. Du er samtidig robust og besidder den nødvendige ledelsesmæssige kapacitet.

Endelig er det afgørende, at du trives med et højt arbejdstempo, men at du samtidig værdsætter en uhøjtidelig kultur, hvor medarbejdervelfærden er i højsædet, og hvor et af de vigtigste succeskriterier er, at det er sjovt at gå på arbejde.

Sidst men ikke mindst kan du se dig selv spille en nøglerolle i den spændende vækstrejse, Pentia er på.

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket her. Der er ansøgningsfrist 31. januar.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk