Frist: 17. august

Erfaren regnskabschef til IT-konsulentforretning

Hos Pentia A/S søger vi en resultatorienteret regnskabschef med erfaring inden for controlling.
Studiejob Foto Rev
Vi har god kaffe, så du får brændstof til at dykke ned i opgaverne.

Hos Pentia A/S søger vi en resultatorienteret regnskabschef med erfaring inden for controlling, der både trives med det operationelle fokus i de daglige opgaver og med løbende rapporteringen af vores projektforretning.

De daglige opgaver omfatter alt fra bogholderi, løn, timeregnskab for konsulenterne, fakturering, hjælp til budgettering og til opfølgning samt løbende controlling af vores forretning og projekter.

Med reference til direktionen er vores nye medarbejder med til at sætte linjen for Pentias fortsatte vækst. Til at hjælpe dig med opgaven har du en forandringsparat organisation og en dygtig og erfaren bogholder med godt kendskab til praktik og arbejdsgange samt en økonomidirektør med solid viden om vores systemer.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om Pentia A/S


Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strategier, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel i vores kunders forretning.

Pentia beskæftiger ca. 100 ansatte på kontorer i København, Aarhus og Malmø. Pentia arbejder inden for digital transformation og implementering samt strategisk rådgivning. Det digitale fokus og den dybe faglighed inden for disse discipliner er, hvad der differentierer Pentia fra de mere traditionelle, digitale bureauer, og gør Pentia i stand til at skabe og implementere teknisk komplekse og kreativt visionære løsninger, der samlet bidrager effektivt til kundens forretning.

Hos Pentia er der højt til loftet, en unik fællesskabsfølelse, og man går op i at skabe gode rammer for sine medarbejdere. Der investeres massivt i både uddannelse, innovation og sociale tiltag, og som naturlig konsekvens heraf, er Pentia flere gange blevet kåret som én af de bedste digitale arbejdspladser i Danmark.

 

Zeppelinerhallen 2015
Pentia bor i den flotte Zeppelinerhal, hvor der er lyst og lækkert.

Om jobbet


Du får stor indflydelse på udformningen af dit nye job, hvor du kommer til at arbejde tæt på vores kerneforretning. Her kan du forvente både faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed.

Du får ansvar for klassiske regnskabsmæssige opgaver, og vi forventer, at du selv tager aktiv del i disse. Du får også ansvar for udarbejdelse af vores budgettering samt ansvaret for at sikre høj kvalitet i den løbende rapportering. 

Det er vores forventning, at du helhjertet bidrager med proaktive forbedringsforslag til rapportering og til opfølgning på projektøkonomien samt til afdelingens arbejdsgangene. På den måde er du med til at udvikle og understøtte vores forretning.

Vi anvender i øjeblikke standardsystemerne Timelog, e-conomic og Dataløn som kernesystemer i vores forretning. Har du erfaring med et eller flere af disse, er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har solid erfaring fra andre lignende måder at monitorere forretningen på.

James Pond Rieypskxotw Unsplash
Sjov, respekt og ansvar er vores tre værdier.

Om dig 


Du har allerede en god værktøjskasse og minimum 4 års praktisk relevant erfaring fra en lignende konsulentforretning eller måske fra en revisionsvirksomhed. Derudover har du en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har igennem dit arbejde opnået en stærk systemforståelse samt er en erfaren bruger af Excel.

Som person er du serviceorienteret, og du udviser en høj grad af fleksibilitet. Du har en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver og leverer god kvalitet samtidig med, at du bevarer overblikket. Du er en teamplayer, og du har fokus på, hvad der er bedst for virksomheden som helhed.

Hvad kan vi tilbyde dig


Pentia er en konsulentforretning i vækst, hvor der hele tiden åbner sig spændende nye muligheder. Du kan derfor forvente at blive udfordret, samtidig med at du får stor mulighed for at udvikle dit job i den retning, der interesserer dig.

Du tilbydes gode personlige udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, med pensionsordning, helbredssikring, kantineordning, internet, mobiltelefon m.m.

Vi bor i store lyse og luftige lokaler midt på Islands Brygge. Læser du stadig med så lad os høre fra dig.

Sådan ansøger du:    


Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket hurtigst. Bemærk vi indkalder løbende til samtaler.    

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk.