Praktikant i Pentia Odense

Drømmer du om en karriere inden for software som app-udvikler, web-udvikler, designer, konceptudvikler, projektleder eller måske mere humanistiske områder, såsom kommunikation og HR?

Drømmer du om en karriere inden for software som app-udvikler, web-udvikler, designer, konceptudvikler, projektleder eller måske mere humanistiske områder, såsom kommunikation og HR? 
Kan du se dig i en virksomhed, hvor dét at møde mennesker med et åbent sind og tillid er en vigtig værdi, og hvor hårdt arbejde på ingen måde betyder, at dagligdagen ikke kan være sjov. Så kan det være, at du skal søge muligheden for din praktik i Pentia i Odense.
Vi søger løbende praktikanter, der tør springe ud i svære opgaver og som også vil tage ansvar for egen læring.
Som praktikant i Pentia i Odense vil du indgå i teamet på lige fod med de øvrige medarbejdere. Det betyder, at du vil være med hele vejen fra start til slut i vores processer. Derudover er det vigtigt for os, at et praktikforløb giver værdi til både dig og os. Derfor kan du som praktikant, afhængigt af område, blive bedt om at løse en opgave, der demonstrerer dit nuværende niveau, før du bliver taget i betragtning.


Som praktikant i Pentia Odense forventer vi:
- At du har dannet dig egen erfaring med app-udvikling, såfremt du ønsker at være i praktik som udvikler. 
- At du har en ide om, hvilken faglig retning du ønsker at gå.
- At du har mod på at indgå i et professionelt team og bidrage dertil.
- At du er i stand til at arbejde koncentreret og selvstændigt.
- At du vil og kan give din mening til kende.

Vi, i Pentia Odense, tilbyder dig:
- Et åbent arbejdsmiljø med frihed under ansvar og med muligheden for at lære nyt hver uge.
- At arbejde med de nyeste teknologier og platforme, samt pladsen til at eksperimentere.
- Lækre kontorfaciliteter centralt placeret tæt på banegården i Odense C.

Yderligere information ()

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte COO & Partner, Henrik Grove på hsg@pentia.dk eller tlf. 22 61 05 09.

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

James Pond 1Qkyck Ul3g Unsplash

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.