Pentia søger Marketing Studentermedhjælper

Vi søger en talentfuld digital profil med interesse for både marketing og events.

Studiejob i Pentias Marketing afdeling!
Leder du efter et sjovt og udviklende studiejob? Så kan du roligt læse videre om jobbet som Studentermedhjælper i Pentias Marketing afdeling på Islands Brygge. Vi søger nemlig en talentfuld digital profil med interesse for både marketing og events.

Stillingen kræver, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen, fra vores kontor på Islands Brygge, fordelt på 2 dage om ugen.

Din arbejdsopgaver i Pentia
Du skal primært supportere vores marketingafdeling ved afholdelse af events. Hvor du vil stå for den praktiske planlægning både digitalt og fysisk.

Du vil derudover få spændende opgaver inden for e-mail marketing og leadgenererering.

Hvem søger vi?
Når du er velorganiseret, er du sandsynligvis en stor fan af tjeklister. Så her er en liste med vores forventninger til dig:

  • Struktureret

Du arbejder selvstændigt og tager ansvaret for kvaliteten i dine afleveringer. Du planlægger og eksekverer dine opgaver med øje for de små detaljer, der sikrer vellykkede events.

  • Digital

Du navigerer allerede i det digitale landskab, og forstår hvordan teknologier bedst understøtter vores forretningsmæssige ambitioner. Derudover har du en naturlig interesse i digital marketing herunder særligt e-mail marketing og leadgenerering.

  • Varm

Du forstår værdien af ​​det tværfaglige teamarbejde, og det falder dig naturligt at skabe plads til andre og have det sjovt i dagligdagen.

Hos Pentia får du:

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
  • Flad struktur
  • Masser af sociale arrangementer og events
  • Livsbalance – så der er tid til dit studie, dig selv, venner, familie og fritidsinteresser. Fri i eksamensperiode, hvis behov.

Sådan ansøger du
Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk.

 

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.