Lead Interaction Designer

Vil du skabe engagerende bruger- og brand-oplevelser for vores kunder?
DSC8234

Til vores kontor i Aarhus eller København søger vi en ambitiøs digital designer til vores Experience og strategy afdeling i Pentia.  

For at få succes i Pentia skal du have et analytisk skarpt og empatisk mindset og en professionel arbejdsmoral, der kan inspirere og motivere andre omkring dig.

Vi forventer at du er intellektuelt nysgerrig, har klare kommunikationsevner, har ydmyghed til at vide hvad du ikke ved, og er begejstret for at lære fra andre discipliner.

Du vil blive en integreret del af interdisciplinære projektteams, som arbejder side om side, sammen med eksperter fra teknologi og forretning, og du kan forvente en struktureret træning i at løse strategiske forretningsudfordringer gennem menneske-centreret design, strategi og teknologi

Som en del af konsulentrollen vil du rådgive kunder om hvordan de skaber værdi i markedet gennem teknologi og kunde-indsigt, forudse fremtidige drivkræfter for vækst, og rådgive om nye strategier til at navigere gennem disruption og skiftende kunde-adfærd.

Du er:

 • En stærk visuel designer, der excellerer i at skabe holistisk og engagerende bruger- og brand-oplevelser på tværs af utallige kanaler herunder web, mobile og native apps.
 • En dygtig design konsulent og facilitator, der kan afvikle design workshops, drive designprocesser og arbejde tæt sammen med kunde og team.
 • En skarp selvstændigt eksekverende designer, med sans for detaljen, passion for håndværket og for at designe digitale oplevelser i spændet mellem visuel identitet, UI, motion graphic og haptik.
 • En person der nyder at løse komplekse produkt- og service design-udfordringer, og evner at levere medrivende best-in class kundeoplevelse og prototyper.
 • Er ambitiøs, selvstændig og proaktiv samt besidder en god portion nysgerrig. Dertil er du hjælpsom og tror på det tværfaglige udviklende fællesskab.

 

Dine arbejdsopgaver I Pentia:

 • Du vil arbejde iterativt og kollaborativt i tværfaglige projektteams med at omsætte indsigter til koncept og brand udvikling, UI, CVI, bruger flows, visuel design og interaktive prototyper.
 • Du vil designe integrerede og holistiske brugeroplevelser på tværs af touchpoints, leveret som high-level koncept visualiseringer, user journey-maps, wireframes, og UI mock-ups.
 • Du vil i iterativt samarbejde med researchere og strateger på projekter, teste ideer og koncepter op imod identificerede brugerbehov i alle faser af produktudviklingens livscyklus.
 • Du vil proaktivt tage ansvar og sparre med andre designere og vil med afsæt i din senioritet insistere på at medvirke til realisere forretningspotentialet i dialog med vores kunder samt identificere nye potentialer.

 

Vores forventninger til dig:

 • Du har dyb erfaring og passion for interaktions og visuel design og er bruger af diverse design værktøjer som Adobe CS, Sketch, Figma, Miro, Principal, InVision etc.
 • Du har en dokumenteret holistisk og human centered tilgang til digital experience design, fra undersøgelser og indsigter over koncept til endelig leverance.
 • Du er en stærk kommunikatør med dokumenteret evne til at omsætte ideer, anbefalinger og koncepter til krystalklare og enkle præsentationer og leverancer med tilhørende argumentation for logiske og strategiske designvalg.
 • Du har erfaringer med agil, digital produktudvikling, samt solid viden om nyeste teknologiske udvikling og dennes betydning for løsningernes muligheder og begrænsninger.
 • Du er passioneret fortaler for at design skaber ekstra værdi til leverancerne gennem medrivende digitale oplevelser, som folk glæder sig over at bruge dagligt.

 

Must-have kvalifikationer:

 • Du har 6+ års professional erfaring i en interaktion-, CX-, eller Experience-designer rolle
 • Du har en videregående uddannelse i interaktionsdesign, interface design, human computer interaction, service design, grafisk design med vægt på UX, digital design eller lignende
 • Du er en god kommunikatør, både på teamet, i salget og i de langvarige relationer med vores kunder
 • Du kommunikerer komfortabelt på skrift og tale på både dansk og engelsk

 

Sådan ansøger du:    

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest 17. december.

Vi indkalder løbende til samtaler. 

DSC8235

Om Pentia

Hos Pentia får du 100 dygtige kollegaer fordelt på tre kontorer i København, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering af Europas bedste arbejdspladser.