Ambitiøs Marketingskonsulent der evner at arbejde strategisk – Barselsvikariat i Aarhus.

Er du en erfaren og ambitiøs Marketingkonsulent med stor viden om Web, e-mail marketing og Marketing Automation? Leder du efter en sjov og spændende arbejdsplads med et unikt og udviklende miljø? Så kan du roligt læse videre. Vi søger nemlig en dygtig konsulent, med et par års erfaring evt. fra et studiejob, til vores kontor i Aarhus i et barselsvikariat med potentiale for fastansættelse.
DSC8234

Om dig og Pentias marketing afdeling

Du har dokumenteret erfaring med e-mail marketing og Marketing Automation fra et konsulenthus eller en intern rolle og har haft succes med de projekter, du har sat i søen.

Du har arbejdet med webprojekter, og du har stærke kommunikative evner. Din erfaring har du formentlig fra et konsulenthus, hvor du har håndteret mindre og mellemstore kunder eller en intern fuktion i en virksomhed med et ambitiøst marketing program.  

Du har stor indsigt i Marketing Automation platforme og interesse i webteknologier og har tilegnet dig stor viden om hvordan denne teknologi bedst understøtter kundernes forretningsmæssige ambitioner.  

Du har erfaring med at drive marketing processer og kan lide at arbejde tværfagligt.

Hos os får du ansvar for dine egne kundeprojekter, som du planlægger over implementering og test til projektet sættes i drift.

Du er vant til selvstændigt at håndtere projekter, hvor du binder ender sammen både i samarbejde med vores kunder og i samarbejdet med dine kollegaer i Pentia på tværs af afdelinger i Aarhus og København.  

Det er den tekniske/forretningsmæssige kreativitet, vi lever af, og det er den, du skal evne at rådgive, formidle og konkretisere i afvikling af de projekter, vi arbejder med.  Hvorfor arbejde i Pentia?  


Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.  

​Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.  

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.    

I Pentia har vi over de sidste 22 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger. Hos os er der fokus på livsbalance. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillelige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!  

Hos Pentia får du bl.a.:

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold  
  • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer  
  • Masser af sociale arrangementer og events
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost 
DSC8235

Sådan ansøger du:   

Søg stillingen ved at sende dit CV og din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk